pinterest
Het perfecte zwembad voor ontspanning en beweging

Het perfecte zwembad voor ontspanning en beweging

Ben je op zoek naar de ultieme combinatie van ontspanning en sportiviteit in je eigen achtertuin? Het Zenn zwembad van LPW Pools is precies wat je zoekt; een perfecte mix van rust en beweging. Met zijn rechthoekige vorm en slim ontworpen kenmerken is de Zenn het ideale zwembad voor levensgenieters van alle leeftijden.

Met een trap met zes gelijke treden en een onderwaterzitbank van 20 cm diep, biedt de Zenn het ultieme comfort voor zowel zwemmers als zonaanbidders. De slim ontworpen trap is handig gepositioneerd tussen de zitbank en het ruime zwemgedeelte van bijna 2 meter breed, waardoor je geen centimeter aan zwemlengte hoeft in te leveren.

FotoHet perfecte zwembad voor ontspanning en beweging

Het zwembad is beschikbaar in drie standaardkleuren - Snow White, Pearl Grey en Basalt Grey – waardoor dit zwembad perfect past in elke omgeving. Of je nu een kristalhelder wateroppervlak wilt dat schittert in de zon, een ingetogen grijze tint voor een moderne uitstraling, of een trendy donkergrijs voor een vleugje elegantie, met dit aanbod kun je alle kanten op.

Het zwembad is ook ontworpen met jouw gemak en gemoedsrust in gedachten. Met een afdekking van fabrikant T&A, die verborgen is in een aparte rolluikbak, hoef je je geen zorgen te maken over rommelige afdekkingen die het uiterlijk van je zwembad verpesten. Bovendien zorgen het aandrijfsysteem met dubbele geïntegreerde skimmers en de levenslange garantie op waterdichtheid en tegen osmose ervoor dat jouw zwemervaring altijd probleemloos blijft.

Sfeervolle verlichting

Als je dat extra beetje sfeer zoekt, biedt LPW Pools optionele onderwaterverlichting met LED-spots. Deze verlichting zorgt voor een unieke ambiance, en is ook duurzaam en energiezuinig. De LED-spots zijn beschikbaar in koud wit of warm wit, of met RGB voor een vrolijke sfeer.

FotoHet perfecte zwembad voor ontspanning en beweging

       Lees ook: De voordelen van een monoblok zwembad

Natuurlijk is een goed onderhouden zwembad essentieel voor een optimale ervaring. Dagelijks onderhoud, inclusief filtratie en desinfectie met chloor, houdt het water fris en schoon. Maar voor wie op zoek is naar een meer natuurlijke zwemervaring, biedt LPW Pools ook opties voor chloorvrije of chloorarme waterbehandelingssystemen, zoals UV-desinfectie of zoutelektrolyse. 

Als je klaar bent om je tuin om te toveren tot jouw eigen paradijs, is het voorjaar het ideale moment om te beginnen. Met de expertise en het advies van een ervaren zwembadbouwer, zoals het familiebedrijf LPW Pools, kun je er zeker van zijn dat je droomzwembad op de juiste manier wordt geplaatst en je jarenlang plezier zal brengen. Met meer dan zestig jaar ervaring en een toewijding aan kwaliteit, is LPW Pools een uitstekende keuze!

Vraag hier je gratis woon brochures aan!

LPW Pools

Onze vinylester monoblok zwembaden passen met hun ontwerp makkelijk in elke omgeving, binnen of buiten.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen