pinterest
Gebruik de wintermaanden om een zwembad in eigen tuin te plannen

Gebruik de wintermaanden om een zwembad in eigen tuin te plannen

Wil je graag komende zomer genieten van een eigen zwembad in de achtertuin? Gebruik dan de wintermaanden om je te oriënteren, te informeren en een zwembad naar wens uit te kiezen. De afgelopen jaren is het aanleggen van zwembaden in de achtertuin enorm toegenomen. Hierdoor is de drukte bij de zwembadbouwers in de zonnige maanden ook toegenomen. Om zeker te zijn van een verfrissende duik bij de eerste zonneschijn, is dit het moment om na te denken over de aanleg van jouw zwembad.

Oriëntatie en informatie

In ons klimaat kan je van april tot oktober genieten van het buitenzwembad, eerder of later in het jaar kan je van een duik genieten, mits je het zwembadwater kan opwarmen. Om er zeker van te zijn dat er aan het begin van het seizoen een zwembad in de tuin is geplaatst, kan je de koude maanden goed gebruiken om op zoek te gaan naar het gewenste zwembad. Laat je hiervoor goed informeren door een gespecialiseerde zwembadbouwer. Deze specialist kan al jouw vragen beantwoorden en je ook informeren over de grond op locatie. In sommige gevallen moet er een bouwaanvraag gedaan worden. Ook het grondwaterpeil is een factor die doorslaggevend kan zijn in jouw beslissingen.

Maak een planning

Zwembadbouwers hebben tijdens de winter meer tijd, er is dus ruimte om alles rustig te plannen, omdat hun agenda nog gemaakt moet worden. Dit betekent voor jou meer vrijheid in het plannen voor de komst van jouw zwembad. De aanleg van een zwembad gaat gepaard met graafwerkzaamheden. Dit betekent dat de tuin in de meeste gevallen overhoop getrokken wordt. Hoe vroeger het zwembad geplaatst is, des te sneller is de tuin ook hersteld. Dan wordt het extra genieten op het luchtbedje in het zwembad!

Maak een afspraak met een zwembadbouwer bij jou in de buurt. Zij helpen jou graag met de aanleg van jouw privézwembad. Je moet alleen nog jouw zwembad uitkiezen en afspreken in een showroom of op een verkooppunt. Veel plezier deze winter!

Foto’s: LPW Pools

LPW Pools

Onze vinylester monoblok zwembaden passen met hun ontwerp makkelijk in elke omgeving, binnen of buiten.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen