pinterest
De voordelen van een monoblok zwembad

De voordelen van een monoblok zwembad

Voordat je het zwembad in de tuin laat plaatsen is het goed om je vooraf te informeren welke zwembaden er zijn en welk soort zwembad het best past bij de tuin en wensen. In tegenstelling tot traditionele, betonnen zwembaden zijn monoblok zwembaden vervaardigd uit één stuk. Betonnen zwembaden worden ter plaatse gemaakt, terwijl monoblok zwembaden in de fabriek worden geproduceerd en in één stuk geleverd worden. Lees hier over de voordelen van deze prefab zwembaden.

Snelle plaatsing

Aangezien de kuip uit één stuk bestaat en vooraf in de fabriek wordt gemaakt, is een monoblok zwembad heel eenvoudig en snel te installeren. Ook de inspuiters en het aandrijfsysteem voor het roldek (indien gewenst) worden vooraf geïnstalleerd. Plaatsing van het zwembad duurt ongeveer 5 dagen. Eerst wordt er een gat gegraven in de tuin, waarin het zwembad wordt geplaatst en gestabiliseerd. Na plaatsing wordt het bad technisch aangesloten en kan het vullen van het zwembad met water beginnen.

FotoDe voordelen van een monoblok zwembad

Duurzame keuze

De monoblok zwembaden van LPW Pools zijn gemaakt uit met vinylester verstevigd composietmateriaal. Deze lagen in vinylester dragen bij tot de ondoordringbaarheid van je zwembadkuip en bieden een absolute weerstand tegen osmose. De honingraatstructuur biedt niet alleen uitstekende isolatiewaarden, maar zorgt ook voor een zelfdragende constructie van je zwembad. Dit wil zeggen dat ze in staat zijn om hun eigen gewicht dragen zonder externe verstevigingen. 

Eenvoudig onderhoud

Doordat de monoblok zwembaden uit één stuk bestaan zijn er geen lasnaden of plooien waar vuil en bacteriën zich aan kunnen hechten. Door het gladde oppervlak van de zwembaden wordt het schoonmaken makkelijker, maar ook milieuvriendelijker! Je gebruikt namelijk veel minder schoonmaakproducten om het zwemwater in de perfecte staat te houden.

Ruim assortiment

Of het nu gaat om strakke zwembaden met plages, die je als relaxzone kan gebruiken, of zwembaden met Romaanse trap: alle zwembaden van LPW Pools beantwoorden aan dezelfde. Om de monoblok zwembaden naadloos aan te sluiten op je wensen, zijn ze niet alleen beschikbaar in uiteenlopende stijlen, maar ook in verschillende kleuren. 

Foto’s: LPW Pools

 

LPW Pools

Onze vinylester monoblok zwembaden passen met hun ontwerp makkelijk in elke omgeving, binnen of buiten.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen