pinterest
Verrijk je tuin met een buitenspa

Verrijk je tuin met een buitenspa

De zoektocht naar ontspanning en welzijn in ons drukke leven leidt vaak tot de wens om thuis een oase van rust te creëren. Een buitenspa kan de perfecte toevoeging zijn aan je achtertuin, waardoor je kunt genieten van de vele voordelen van hydrotherapie en ontspanning, op elk gewenst moment. Hottub Select heeft naast de houten hottubs ook een selectie spa's in het assortiment die perfect zijn om urenlang te genieten van een ontspannen bad in de achtertuin.

FotoVerrijk je tuin met een buitenspa

Astralpools

Ontspanning is gegarandeerd wanneer je plaatsneemt in een jacuzzi van Astralpool. Het is de ideale manier om te relaxen na een intensieve sportsessie of om verlichting te vinden voor die vervelende rugklachten dankzij de kalmerende massagejets. Deze spa biedt tal van voordelen en mogelijkheden. De massagejets zorgen voor een heerlijk bubbelbad-effect, terwijl het ergonomische design je een ongekend comfortabele zitervaring biedt, waardoor stress als sneeuw voor de zon verdwijnt. Je kunt genieten van muziektherapie via de ingebouwde speakers of zelfs aromatherapie toepassen door geur aan het water toe te voegen. Dit alles komt samen in één spa die niet alleen buitengewoon duurzaam is, maar ook uiterst energiezuinig is ontworpen.

Hydromassage voor het volledige lichaam

De Astralpool spa’s met bubbels hebben hydromassagejets voor ieder deel van jouw lichaam. De massagejets voor gerichte druk verlichten de spierspanning, roterende jets zorgen voor stressvermindering en verbetering van gespannen spieren, massagejets met een masserende beweging verstevigen het lichaam, luchtmassagejets bieden totale ontspanning en speciale voetmassagejets zorgen voor verlichting van pijnlijke voeten en een betere nachtrust. Met Astralpool spa's kun je genieten van een gepersonaliseerde hydromassage-ervaring voor ultiem welzijn.

FotoVerrijk je tuin met een buitenspa

Blue connect plus

De Blue Connect Plus houdt voortdurend de watertemperatuur van je bad in de gaten en biedt directe inzichten in de waterkwaliteit op je smartphone. Het waarschuwt je onmiddellijk wanneer onderhoud nodig is en presenteert een lijst van beschikbare producten om eventuele problemen op te lossen. Dit betekent dat je voortdurend op de hoogte bent van de waterkwaliteit, wat zorgt voor een hygiënische wellness-ervaring.

Een buitenspa is niet alleen een luxe, maar ook een investering in je welzijn en dat van je gezin. Het biedt een ontsnapping aan de dagelijkse stress, bevordert pijnverlichting, versterkt familiebanden en stimuleert je algehele gezondheid. Als je op zoek bent naar een manier om te ontspannen en te genieten van de geneugten van het leven, is een buitenspa een prachtige keuze voor je achtertuin.

Wil je meer informatie over de luxe spabaden van Hottub Select bekijk ze dan op de website.

Hottub Select

Ervaar de rust van een hottub

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen