pinterest
De voordelen van een zwemspa

De voordelen van een zwemspa

Steeds meer achtertuinen worden verrijkt met een zwembad naar keuze. Van opblaasbad tot zwemspa, het aan huis kunnen plonzen in een fijn zwembad is momenteel erg gewild. Vooral de opmars van de luxe baden is een trend. Deze permanente baden kennen vele vormen van luxe. Met name de zwemspa’s zijn populair. Wat is een zwemspa en waarom zou je kiezen voor dit luxe bad?

 FotoDe voordelen van een zwemspa

Swimspa QX4

Wat is een zwemspa?

Een zwemspa is een compact zwembad, dat is uitgerust met allerlei jets en een tegenstroominstallatie, waardoor je heerlijk vooruit kunt zwemmen, zonder vooruit te gaan. Vele zwemspa’s zijn bovendien uitgerust met een spa-gedeelte. Zo wordt het beste van twee werelden dus gecombineerd. Het spa-gedeelte lijkt op een losstaande jacuzzi, waarin je kan genieten van een warm, heerlijk bubbelbad en in het zwembad-gedeelte kan je zwemmen tegen de stroming. 

FotoDe voordelen van een zwemspa

De voordelen

Een zwemspa is ideaal als je wat minder ruimte hebt, maar wel graag een zwembad en een spa wilt. De zwemspa heeft veel minder water nodig, dan een gewoon zwembad, hierdoor is hij zuinig in gebruik. Niet alleen gebruik je minder water, het opwarmen van dit water gaat makkelijker en sneller. Door te kiezen voor een stevige cover, maak je de zwemspa extra zuinig. Ook blijft hiermee het water mooi schoon en bevorder je de veiligheid, aangezien de cover veel kilo’s kan dragen. Het duurzame acryl van de zwemspa zorgt er daarnaast voor, dat de zwemspa een leven lang een lust voor het oog blijft.

 

FotoDe voordelen van een zwemspa

 

Ontspannen en sporten

De zwemspa is perfect om in te ontspannen én te sporten. Na een krachtige zwem workout, kan je relaxen in het spa gedeelte van het bad. Lekker de spieren ontspannen in het warme water en gemasseerd worden door de krachtige jets van het bad. Net zoals bij een jaccuzi kan je ook in de zwemspa met meerdere personen genieten.

Bron: Fonteyn

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen