pinterest
Dompel je deze winter onder in een warm bad

Dompel je deze winter onder in een warm bad

Met de hoge energieprijzen wordt er geadviseerd om korter te douchen en de thermostaat een graad lager te zetten. Alle beetjes helpen. Alleen wordt de behoefte om te ontspannen met de oplopende stress van de energiemarkt alleen maar groter. Een hout gestookte hottub kan hiervoor een weldadige oplossing vormen. Ronde houten baden gevuld met water dat warm gestookt wordt door een hout gestookte kachel. Daar wil je je vast wel in onderdompelen deze winter, even genieten van een fijn bad en je zorgen vergeten.

Traditionele hottub

De kalmerende, aangename en therapeutische voordelen van baden in warm water zijn al eeuwenlang bekend. De hottub vindt zijn oorsprong in de Arctische gebieden. De massief houten baden zijn door de eeuwen heen steeds moderner geworden. De baden zijn voorzien van een kunststof kuip en het zelfs het traditionele rode cederhout kan in dit duurzame materiaal uitgevoerd worden. De manier van stoken kan echter nog steeds op oorspronkelijke manier, als je niet voor de elektrische versie kiest.

FotoDompel je deze winter onder in een warm bad

Kortere opstooktijd

Een kunststof binnenkuip heeft meerdere voordelen. Ze zijn ergonomisch gevormd met een schuine wand en voorzien van zitplekken. De duurzame kuip gaat levenslang mee, is makkelijk schoon te maken en kan met minder water gevuld worden dankzij de vorm. Dit is ook een voordeel voor de opwarmtijd van het water. Hoe snel het bad warm is ligt aan de buitentemperatuur. Er zijn zelfs hottubs die voorzien kunnen worden van een hydro- of bubbelsysteem.

Duurzaam badderen

Alle Hottubs van Hottub Select worden op een verantwoorde manier geproduceerd. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen, zo gebruiken we alleen FSC-houtsoorten. Niet alle houtsoorten en kunststoffen zijn geschikt om in Hottubs toe te passen. Dit ligt aan de natuurlijke eigenschappen van de materialen. Door de juiste keuze in materialen en manier van produceren kan je vertrouwen op een Hottub met een lange levensduur. Is jouw Hottub na jarenlange trouwe dienst toe aan vervanging? Dan is de Hottub volledig recyclebaar.

Beeldmateriaal: Hottub Select.

Hottub Select

Ervaar de rust van een hottub

Informatie aanvragen bij Hottub Select

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen