pinterest
Ontdek het geheim van het beste monoblock® zwembad

Ontdek het geheim van het beste monoblock® zwembad

Het ontwerpen van een zwembad gaat verder dan alleen het creëren van een functioneel product. Het gaat ook om het ontwerpen van een aantrekkelijk en esthetisch mooi zwembad. De strakke wanden van het zwembad zijn een belangrijk onderdeel van de esthetiek en de hellingshoek tussen de bodem en de zijwand bepaalt de rechtheid van de wanden ten opzichte van de bodem. Hierdoor heeft het een grote impact op de uitstraling van het zwembad.

Hoogwaardige composiet zwembaden

Starline produceert zwembaden waarbij de bodem en wanden vrijwel recht zijn en de oppervlakken de grootste mate van vlakheid en gladheid hebben. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij de hedendaagse architectuur van moderne tuinontwerpers. Starline Monoblock® is een van de mooiste en kwalitatief meest hoogwaardige composiet zwembaden ter wereld.

FotoOntdek het geheim van het beste monoblock® zwembad

Daarnaast bieden de strakke wanden van Starline-zwembaden meer stevigheid, wat resulteert in minder kans op scheuren in het zwembad. Veel concurrenten leveren baden met een grotere hellingshoek waardoor de baden gestapeld kunnen worden. Dit bespaart ruimte bij transport en opslag, echter kan dit ten koste van de kwaliteit gaan. Starline levert haar baden direct na de productie, rechtstreeks bij de eindklant, waardoor de kwaliteit van het zwembad behouden blijft.

Starline hecht veel waarde aan duurzaamheid en verantwoorde productie en is er trots op de enige producent te zijn van composiet Monoblock® zwembaden in West-Europa. Door lokaal te produceren, kunnen transportafstanden worden beperkt en de uitstoot van broeikasgassen worden verminderd. Het kiezen van Starline betekent dus niet alleen kiezen voor hoogwaardige en stijlvolle zwembaden, maar ook voor de meest milieuvriendelijke keuze.

FotoOntdek het geheim van het beste monoblock® zwembad

De radius van de hellingshoek tussen de bodem en wand benadrukt de expertise in het productieproces en vereist tientallen jaren ervaring. Starline is al 50 jaar actief in de zwembadbranche en heeft daarom de kennis en expertise in huis om zwembaden te maken met een strakke wand.

Kortom, het ontwerpen van een zwembad gaat verder dan alleen functionaliteit. Het gaat ook om de uitstraling, stevigheid, duurzaamheid en vakmanschap. Starline heeft deze aspecten in haar Monoblock® zwembaden verwerkt en biedt daarmee de meest hoogwaardige en milieuvriendelijke zwembaden aan.

Kijk voor meer informatie op de website van Starline.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen