pinterest
Op vakantie in je achtertuin

Op vakantie in je achtertuin

Een eigen zwembad wordt steeds meer gezien als meerwaarde, niet alleen voor de tuin of huis, maar ook voor de gezondheid van de gebruikers. Wanneer sporten buiten de deur niet kan, is banenzwemmen in eigen bad een uitkomst. En met een beetje zon in de tuin, waan je je op vakantie in eigen tuin. Wie wil dat nou niet!

Kleine stadszwembaden

Tuinen worden steeds kleiner, vooral in de stad is dit het geval. Er wordt al snel gedacht dat je voor een zwembad een grote tuin nodig hebt. Maar niets is minder waar. Om te kunnen genieten van een fijne workout in eigen zwembad, heb je aan een klein bad ook genoeg. Met de komst van de zwemmachine en de zwemspa’s kan je naar hartenlust trainen in een kleine achtertuin.

FotoOp vakantie in je achtertuin

SWIMM zwemmachine

Plunge Pool

Een Plunge Pool is klein en ondiep zwembad, da ontworpen is om te relaxen in plaats van te zwemmen. Heerlijk om in te ontspannen en af te koelen na een warme dag. Een Plunge Pool kan door zijn formaat in bijna elke ruimte en tuin worden geplaatst en heeft nog meer voordelen! Zo hebben ze minder water nodig wat betekent minder waterverdamping, minder water verwarmen en de waterpomp hoeft minder intensief te werken. Dus energievriendelijker voor uw portemonnee.

Whirlpoolbad

Een whirlpool- of jaccuzi in de tuin is heerlijk genieten.Relaxen na een lange werkdag of in het weekend. Lekker onderuit liggen en genieten van het warme water. Met een lekker drankje erbij is dit een perfecte manier van quality time en ultiem vakantiegevoel.

FotoOp vakantie in je achtertuin

Compass Pools Aqua Nova 53

Plezier voor groot en klein

Bij het zien van dat heerlijke koelblauwe water word je meteen blij. Voor jong en oud is een zwembad de ultieme manier van genieten. Lekker dobberend op een luchtbed of samen een balletje overgooien. Het kan allemaal.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in uw tuin, raadpleeg dan een specialist om uw droomwens uit te laten komen.

Beeldmateriaal: Swimm en Compass Pools

Compass Pools

De specialist in keramische monoblock zwembaden

Informatie aanvragen bij Compass Pools

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen