pinterest
Zwem je fit in eigen zwembad

Zwem je fit in eigen zwembad

Een zwembad in huis of eigen achtertuin krijgt nog meer waarde, wanneer je deze kan gebruiken voor een betere conditie. Zwemmen is een perfecte sport om lekker te bewegen. Zelfs het kleinste zwembad is geschikt voor een gezonde workout.

Zwemmen is gezond

Bewegen in het water is voor iedereen gezond. Zwemmen, aquarobics en waterjogging in de privacy van eigen tuin of huis is niet alleen fantastisch, het zorgt ook voor een betere conditie. Zwemmen is, net als bijvoorbeeld hardlopen en fietsen, een cardiosport. Met als voordeel dat je niet alleen je gehele lichaam traint, maar dat het ook een positief effect heeft op hart en longen.

FotoZwem je fit in eigen zwembad

Zwemmachine

Ook in een klein zwembad kan je de perfecte zwemtraining uitvoeren. De SWIMM zwemmachine is ontwikkeld met als doel: een ultieme zwemtraining mogelijk maken voor ieder niveau zwemmer/sporter. Deze machine produceert een gladde en brede stroom water, waardoor het voelt alsof je zwemt in open water. De stroming is traploos instelbaar. Zo kan iedereen een snelheid zoeken, die goed bij zijn niveau past.

Perfecte workout

Waarom heeft zwemmen nou zo weinig kans op blessures? Het voordeel is dat het water een groot gedeelte van ons gewicht draagt. Het lichaam heeft drijfvermogen dus bij iedere oefening zal er aanmerkelijk minder weerstand worden uitgeoefend op de spieren en gewrichten dan bij sporten op “het droge”.

FotoZwem je fit in eigen zwembad

Voor jong en oud

Ook voor kinderen is een swimm natuurlijk super leuk. Een zwembad in de tuin dat wil toch iedereen, en dan ook nog eens met een eigen wildwater rivier. Dit prikkelt de fantasie van kinderen enorm en spelenderwijs zijn ze toch flink aan het bewegen in de stroming van het zwembad. Maar ook de mensen die 50 + zijn en die graag aan de gezondheid willen werken zullen veel hebben aan de SWIMM.

Proefzwemmen

In een SWIMM moet je gezwommen hebben voordat je dit toestel koopt. Daarom is het mogelijk om ‘proef’ te zwemmen. Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact op met SWIMM.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen