pinterest
Geniet dagelijks van een dosis ontspanning in eigen zwembad

Geniet dagelijks van een dosis ontspanning in eigen zwembad

Het hebben van een zwembad in de achtertuin is in alle opzichten een luxe. Dat begint al met een opblaaszwembad voor de allerkleinste, tot de grotere variant voor het hele gezin. Het opzetten van een zwembad gedurende de zomermaanden is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Daardoor heeft onze achtertuin een plezierige toegevoegde waarde gekregen. Vele tijdelijke zwembaden worden dan ook verruild voor de permanente versies.

Plonsbad

Niet iedereen beschikt over een grote achtertuin, vandaar dat de zogenaamde Plunge Pools erg gewild zijn. Deze kleine en ondiepe zwembaden zijn in eerste instantie ontworpen om te relaxen in plaats van te zwemmen. De Plunge Pool kan door zijn formaat in bijna elke ruimte en tuin worden geplaatst en heeft nog meer voordelen! Zo hebben ze minder water nodig wat betekent minder waterverdamping, minder water verwarmen en de waterpomp hoeft minder intensief te werken. Dus energievriendelijker voor uw portemonnee.

FotoGeniet dagelijks van een dosis ontspanning in eigen zwembad

Compass Pools - X trainer 45

Trainingsbad

Ook de kleinere baden zijn ideaal voor een zwemtraining. Met toevoeging van een zwemmachine krijg het zwembad een tegenstroom, waardoor je eindeloos kan zwemmen. Ook kan je rekenen op een fijne workout, wanneer je aquarobic oefeningen in eigen bad doet. Zo krijgt het zwembad nog een extra functie, die voor het hele gezin te gebruiken is.

FotoGeniet dagelijks van een dosis ontspanning in eigen zwembad

Compass Pools - X trainer 45

Relaxbad

De schittering van de zon op het zwembadwater geeft al een ontspannen gevoel, dobberend op een luchtbed in de zon is natuurlijk helemaal fantastisch. Ultieme ontspanning ervaar je in een bubbelbad. Na een stressvolle dag is het heerlijk bijkomen in zo’n spabad. De weldaad van deze baden zit in de warmte van het badwater en de verschillende soorten masserende waterstralen. Daarnaast zijn de baden naar keuze uit te voeren met kleurentherapie, aromatherapie, tv en/of met audio-installatie. Deze luxe jacuzzi’s, maar ook hottubs zijn ook een weldaad in de koude wintermaanden.

Beeldmateriaal: Compass Pools

Compass Pools

De specialist in keramische monoblock zwembaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen