pinterest
Zomerse verkoeling in een opzetzwembad

Zomerse verkoeling in een opzetzwembad

Voor de kleine en middelgrote tuin en portemonnee zijn opzetzwembaden een koele luxe in de zomermaanden. Opblaasbare en opzetzwembaden bezorgen het hele gezin veel zwemplezier. Ze zijn eenvoudig te plaatsen en na de zomer kunnen ze weer snel en gemakkelijk opgeborgen worden.

Soorten en maten opzetzwembaden

Opzetzwembaden zijn in verschillende soorten te krijgen. De bekendste variant is waarschijnlijk het bad met een opblaasbare bovenrand. Wil je net wat meer, dan zijn de opzetzwembaden met frame een aanrader. Deze zijn niet alleen in verschillende afmetingen verkrijgbaar, maar ook in verschillende hoogtes. Zo kan ieder gezinslid genieten van een verfrissende duik.

FotoZomerse verkoeling in een opzetzwembad

Intex Metal Frame Zwembad

Eenvoudig te plaatsen

Welk opzetzwembad je ook kiest, alle varianten zijn eenvoudig te plaatsen. De baden zijn voorzien van een duidelijke handleiding. Zorg voor een goede ondergrond en een plek in de zon is natuurlijk wel heel fijn. Houd ook rekening met de aan- en afvoer van het zwembadwater. In zo’n bad gaat behoorlijk veel water, dat bij het opruimen ook weer afgevoerd moet worden.

Accessoires en onderhoud

Let bij aanschaf op of het zwembad voorzien is van een goede trap. Zeker bij de diepere baden is dit een musthave. Laat je goed informeren over de bijbehorende pompen, filters en onderhoudsmiddelen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van schoon en gezond zwembadwater. Bespaar niet op een afdekzeil! Dit scheelt enorm in onderhoud en het gaat verdamping van het water tegen. Sommige afdekzeilen zijn zelfs voorzien van een speciale folie, waardoor het water licht opgewarmd wordt.

Waterpret

Wanneer het bad staat, gevuld met water, kan de waterpret beginnen. Lekker een balletje overgooien of ontspannen kabbelend op een luchtbed liggen, het genieten van mooi en warm weer in de achtertuin krijgt een hele nieuwe dimensie met een opzet zwembad. Alleen de schittering van de zon op het water, laat je extra genieten van de zomer in eigen tuin.

Beeldmateriaal: Intex

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen