pinterest
Ontspannen genieten van een hottub in de winter

Ontspannen genieten van een hottub in de winter

In de wintermaanden hebben we meer behoefte aan warmte. Een lekkere kop thee, een warme douche of een bezoek aan de sauna geven je een behaaglijk gevoel. Ook de hottub in eigen tuin zorgt in de winter voor een ontspannen warm bad. De combinatie van de koude temperatuur buiten en het warme badwater zorgt voor weldaad van lichaam en geest.

Hottub

Een hottub in de tuin of op het terras is niet alleen een esthetische aanwinst, het is een heerlijke manier om in de buitenlucht te kunnen ontspannen. Er zijn verschillende soorten hottubs. Ze verschillen niet alleen in formaat, maar ook in materiaal. De houten hottub, met Scandinavische look is de meest bekende. Deze kan houtgestookt en elektrisch verwarmd worden. Een kunststof hottub met een houten afwerking is een luxe variant op de authentieke versie. Voordeel van deze moderne hottub is de voorgevormde kuip, die dichte banken heeft. Hierdoor verbruik je minder water en is de opwarmtijd korter.

Houtgestookte hottub

De houtgestookte hottub heeft de officiële benaming Scandinavian hottub. Een bad voor buiten waar het water verwarmd wordt door middel van een houtgestookte kachel. Je kunt heerlijk ontspannen in een warm waterbad dat veel quality time biedt met je partner, gezin, vrienden of familie. Je kunt heerlijk bijkletsen zonder herrie en onrust van pompen, jets of bubbels.

FotoOntspannen genieten van een hottub in de winter

Kunststof hottub

Een kunststof hottub heeft een aantal voordelen. Ze zijn eenvoudig en snel ‘s avonds na werk te gebruiken. Je kan eerder beginnen met stoken door unieke aansluitingen en hottubkachels met een speciale anode. Ze zijn zeer snel warm, lopen vlug leeg en zijn in een paar minuten schoongemaakt. Een kirami kunststof hottub is zo ontwikkeld dat de kunststof kuip en de afwerkpanelen, los van elkaar kunnen werken. Kunststof zet uit en krimpt door temperatuursverschillen van het water, de afwerkpanelen werken weer anders door bijvoorbeeld verschillende weersomstandigheden. Zo heeft u na vele jaren nog een mooie rechte kunststof hottub.

Vorstbeveiliging

Als je een houtgestookte hottub hebt, dan is het soms lastig om deze op de juiste temperatuur te houden. Met een ingebouwde heater kan je de hottub elektrisch op temperatuur houden. De elektrische hottub verwarming slaat pas aan als het water onder de ingestelde temperatuur komt. Je kunt dus snel houtgestookt de hottub op temperatuur verwarmen en daarna houdt de 2kw heater je hottub heerlijk op temperatuur. Het water van de heater blijft altijd minimaal 6C. Als het water onder de 6C komt, dan begint de verwarming direct het water te verwarmen in de hottub. Je hoeft niets in te stellen, dit gaat helemaal automatisch.

FotoOntspannen genieten van een hottub in de winter

Hottubs zijn er bij Hottub Select in verschillende formaten, dus ook wanneer je niet zo’n grote tuin hebt kan je genieten van een heerlijk warm bad.

Hottub Select

Ervaar de rust van een hottub

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen