Wall Cladding!

In mijn zoektocht naar aparte wandbekleding, stuitte ik steeds op de term Wall Cladding. Nooit van gehoord, dus nieuwsgierig als ik ben, even opgezocht op Google De vertaling is wandbekleding…! Één vorm van Wall Cladding wil ik graag extra uitlichten: de Cocomosaic!!!

100% natuurlijk, handgemaakt & innovatief

De eerste zoekresultaten die je op internet vindt, zijn de ouderwetse steenstripwanden.  Voeg hieraan de term modern of nature toe, dan kom je hele gave wandbekleding tegen. Zo ontdekte ik de website van Nature@Home. Die wandbekleding van kokosnoot verkoopt.

Wandbekleding Cocomosaic van Nature@Home 

Cocomosaic is 100% natuurlijk, handgemaakt, innovatief, eco vriendelijk en gemakkelijk te verwerken. Naast het feit dat dit een milieuvriendelijk product is en dat met de productie van de tegels de werkeloosheid onder de inheemse bevolking van Indonesië daalt…, is deze wandbekleding van esthetische waarde. De kokosnootschelpjes worden op verschillende manieren verwerkt: met stenen getrommeld, bolle of holle kant, rechthoekige staafjes kokosnoot, blank gelakt, etc. Het eindproduct is fantastisch. Als interieurstylist word ik hier vrolijk van. 

Ik ben benieuwd hoe jullie deze wandbekleding vinden!? Bezoek de site van natureathome.nl, of nog beter ervaar dit unieke product in één van hun showrooms of bij een dealer.  Mochten jullie geïnteresseerd zijn in andere vormen van Wall Cladding? Bezoek dan de website van UW-woonmagazine.

Beleef:  “the art of natural fine and green living

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Bron: Nature@Home & Uw-Woonmagazine


Intresessante blog artikelen

» De woontrends van 2019
» Slaapkamer ruil!
» De designklassiekers van de toekomst
» Een zwembad in eigen tuin is fantastisch
» Pimp je saaie toilet

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens