pinterest
Outdoor luxury!

Outdoor luxury!

Yes, we kunnen met een gerust hart de tuin in. We hebben inmiddels de IJsheiligen ruim gepasseerd. Voor degene die niet bekend is met dit fenomeen: De naamdagen van de genoemde IJsheiligen vormen een periode in mei die wordt gezien als de grens tussen weer met mogelijk nachtvorst en zomers weer. Dit jaar viel de IJsheiligen in het pinksterweekend.

Dus gooi de tuindeuren open en als dit nog niet gedaan is….met de bezem door de tuin!!

Lekker relaxed, in de kussens van mijn loungeset, geniet ik van de zon. Ik bedenk me dat een zonnescherm wel een pré is…..! En zo droom ik heerlijk over de luxe, maar niet ondenkbare, mogelijkheden voor mijn tuin.

Veilig genieten van het zonlicht

Op gebied van zonwering zijn er veel mogelijkheden, je kunt kiezen voor een parasol, zonnescherm, terrasoverkapping of bijvoorbeeld een schaduwdoek. Deze zijn geschikt voor de tuin, maar ook voor het balkon of dakterras. En bij, bijna alle, voorgenoemde keuzes is er de mogelijkheid deze uit te breiden met een winddoek! Op deze manier ben je beschut tegen de wind en creëer je meer privacy in de tuin.

Afbeelding

Koken in de buitenlucht

Iedereen moet eten, dus hoe heerlijk is het om dat in de buitenlucht te kunnen doen. Naast de oude vertrouwde BBQ, wordt het steeds hipper om een hele buitenkeuken te hebben. Ook hierin is veel variatie te vinden. Van BBQ tot Pizzaoven of hele buitenkeuken, hout gestookt of gas, alles is mogelijk!

Afbeelding

Spa in eigen tuin

’s Avonds relaxen in de hottub? Het is heel normaal om in je achtertuin een kleine wellness te hebben. Een hottub of jacuzzi en zelfs een sauna is een gewild object in de tuin. Heerlijk relaxen onder de sterrenhemel, wie wil dat nou niet!!!

Afbeelding

Wegdromen in het vuur

En dan breekt voor mij het magische moment van de dag aan! Lekker met een glas wijn, voldaan hangend in de lounge bank, starend in de vlammen van de tuinhaard. Hout gestookt is mijn favoriet, maar natuurlijk lang niet milieuvriendelijk.
Hiervoor zijn de vuurtafels een mooi alternatief: schone verbranding (gas), veilig en nog belangrijker (zeker als je net schoon geweekt uit je hottub komt ….. ) geen rook!!

Afbeelding

Of dit allemaal haalbaar is in jouw tuin, hangt af van diverse factoren, keuzes en natuurlijk het budget. Ik wens je in ieder geval een zonnig buitenleven toe.

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Bron foto’s: 1. LuxxOut 2. OneQ  3. Cerdic 4. Happy Cocooning

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen