pinterest
Inspannen en ontspannen in een zwemspa

Inspannen en ontspannen in een zwemspa

Wil je heel graag baantjes kunnen trekken in je eigen achtertuin, maar is er helaas geen plek voor een groot zwembad? Dan hebben wij een hele handige oplossing voor je, namelijk een zwemspa! Hieronder lees je wat een zwemspa precies is, waar je het voor kunt gebruiken en waar je op moet letten bij het aanschaffen.

Afbeelding

Wat is een zwemspa?

Een zwemspa is simpel gezegd een combinatie tussen een zwembad en een spa. Het is niet groot genoeg om baantjes te trekken, maar door de tegenstroming is dat ook niet nodig. Je kunt gewoon in het midden van het bad blijven zwemmen en je flink inspannen. Na deze stevige work-out schakel je over naar de spa functie: heerlijke genieten en ontspannen als in een normale jacuzzi. Een zwemspa is gemiddeld zo’n 4 tot 6 meter lang. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar met een gevarieerd aantal aan zitplaatsen. Je kunt zelfs zwemspa’s kopen waar het jacuzzi gedeelte is gescheiden van het zwemgedeelte met stroming. Hierdoor kun je de temperatuur apart van elkaar regelen. Vaak wil je een lekker heet bad in het spa gedeelte, maar mag het wel iets koeler als je hard tegen de stroming in zwemt.

Afbeelding

Verschillende soorten jets en propellers

Elke zwemspa (en ook een jacuzzi) heeft verschillende soorten jets en propellers. Soms kun je het laten aanpassen naar je eigen wensen. Elk systeem heeft een eigen werking en effect op het water. Van een ontspannende bubbel tot een masserende jet. Let bij het aanschaffen zeker op de mogelijkheden. Vraag in de winkel eventueel of er een showmodel is waar je de verschillende jets/propellers kunt zien of testen.

Afbeelding

Zwemspa voor een luxe tuin

Een zwemspa is niet alleen goed voor sportieve inspanning en heerlijke ontspanning. Het is ook een goede toevoeging aan je tuin! Op de bovenstaande afbeelding zie je hoe luxe zo’n zwemspa eruit kan zien. Je kunt zelf kiezen welke kleur de kuip en het cabinet moet krijgen. De bijgeleverde afdekcover en het trapje worden voorzien van dezelfde look. Zo kun je het dus perfect laten aansluiten op de stijl van je achtertuin. Wil je niet alleen genieten van de luxe uitstraling, maar ook van luxe toepassingen en accessoires? Geef je zwemspa dan een upgrade met een pure sound geluidssysteem, LED speakers en een Aurora LED verlichting pakket. Dit is natuurlijk ideaal voor een tuinfeestje met een aantal vrienden of een gezellige disco-avond voor de kids.

Bron foto's: Bubbelkoning

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen