pinterest
Uw zwembad laten renoveren?

Uw zwembad laten renoveren?

Een zwembad renoveren is de beste manier om de staat van uw zwembad weer in ere te herstellen. Voornamelijk constructieve zwembaden kunnen na verloop van tijd te maken krijgen met slijtage. Er kunnen bijvoorbeeld lekkages zijn ontstaan of het beton is aan verval onderhevig. Daarnaast kan de zwembad coating aangetast zijn. In dit soort situaties is een zwembad reparatie uw beste optie. Na een uitvoerige inspectie wordt een renovatie uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf, waarna de veiligheid voor u en uw bezoekers weer op orde is. Als u er zeker van wilt zijn dat uw zwembad weer voor langere tijd gebruikt kan worden, kiest u voor de services van Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken.

Zwembad renovatie: welke onderdelen moeten vaak gerepareerd worden?

Constructie zwembaden zullen na enkele jaren te maken krijgen met slijtage. Bedrijven zoals Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken kunnen u, na een grondige inspectie, exact vertellen welke onderdelen van het zwembad gerenoveerd moeten worden. Een vaak toegepaste oplossing is het renoveren van het beton van uw zwembad. Een betonreparatie herstelt bijvoorbeeld scheuren. Daarnaast is een zwembad lekkage repareren iets wat dit soort specialistische bedrijven geregeld moeten uitvoeren. Dergelijke lekkages kunnen te maken hebben met de staat van het beton, maar ook plekken als kitvoegen en overloopgoten zijn hier gevoelig voor.

Afbeelding

Zwembad coating aanbrengen en meer

Een goede zwembad coating is een uitstekende manier om uw zwembad te voorzien van betere bescherming. In sommige gevallen is er sprake van een versleten bestaande coating die vervangen moet worden. In andere situaties is er nog geen zwembad coating aanwezig en moet dit aangebracht worden. Vaak worden hierbij twee lagen aangebracht. Daarnaast wordt de coating antislip gemaakt met behulp van een kwartskorrel, om het gevaar op uitglijden te verkleinen op plekken waar veel gelopen wordt.

Hierboven hadden we het al over lekkages. Een zwembad lekkage repareren kan handmatig uitgevoerd worden, maar ook injecties zijn een oplossing. Injecteren wordt vaak gedaan in het geval van een lekkage bij de bufferkelders van het zwembad. Dergelijke injecties kunnen gecombineerd worden met het aanbrengen van een elastisch membraam om te voorkomen dat chloor het beton kwetsbaarder maakt. Tot slot kunnen er fouten zijn gemaakt bij het aanleggen van het constructie zwembad, bijvoorbeeld het plaatsen van slecht epoxyvoegwerk. Gespecialiseerde bedrijven kunnen de kwaliteit van dit voegwerk verbeteren en, mits nodig, zuurbestendige voegen plaatsen.

Bij wie kan ik terecht voor een zwembad reparatie?

Als het de hoogste tijd is voor een zwembad renovatie, of het nu gaat om een zwembad lekkage repareren of het aanbrengen van een nieuwe zwembad coating, bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in dergelijke werkzaamheden. Wij raden Kreeft Betonrenovatie & Injectietechnieken aan. Bij hen kunt u niet alleen terecht voor een zwembad reparatie, maar ook voor inspecties en jaarlijks onderhoud. Hierbij wordt rekening gehouden met het zwemseizoen. Lees gerust eens hun brochure over zwembadonderhoud door. Interesse? Contact opnemen is mogelijk, maar u kunt ook kiezen om meteen een gratis offerte bij hen aan te vragen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen