pinterest
Zo selecteer jij jouw nieuwe jacuzzi voor in de tuin

Zo selecteer jij jouw nieuwe jacuzzi voor in de tuin

Je hebt besloten dat jouw tuin wel een jacuzzi kan gebruiken. Een goede keuze, wat ons betreft! Maar hoe ga je vervolgens te werk om jouw nieuwe jacuzzi uit te zoeken? Er zijn natuurlijk ontzettend veel jacuzzi’s waar je uit kunt kiezen en hoe kies je de juiste variant die ook goed bij jouw wensen en leefpatroon past? Geen paniek, want we helpen je graag met een paar keuzes. Zo weet je zeker dat je geen belangrijke details over het hoofd ziet en jouw ideale jacuzzi straks bij jou in de tuin staat.

Bekijk de aanbiedingen

Niemand wil te veel betalen voor een grote aankoop en dat geldt ook voor het kopen van een jacuzzi. Precies om die reden raden we je aan om eens te kijken bij een jacuzzi outlet. Dit kan je namelijk honderden euro’s schelen en het is een goede manier om wat inspiratie op te doen. Je hoeft natuurlijk niet direct je jacuzzi hier aan te schaffen, maar het kan wel helpen om je beeld van de prijzen van een jacuzzi wat te verzachten. Kijken en vergelijken kan wat ons betreft nooit kwaad! 

Het gebruik

Het is ook heel verstandig om te bedenken hoe vaak je de jacuzzi zal gebruiken. Veel mensen zullen denken dat ze de jacuzzi dagelijks in zullen springen, terwijl de realiteit wel iets anders is. Hetzelfde geldt voor het schoonmaken van de jacuzzi, want je zal vast denken dit vaker uit te voeren dan je in de werkelijkheid zal gaan doen. Door realistisch na te denken over jouw verwachtingspatroon kun je de keuze maken tussen een opblaasjacuzzi of een vaste jacuzzi. Wil je iets permanents wat je ook in de winter kunt gebruiken – en dus moet onderhouden – of wil je enkel in de zomer genieten van jouw buitenbad?

Hoe groot?

Tot slot willen we het graag even hebben over de grootte van je jacuzzi. Je moet ten eerste even goed kijken hoeveel ruimte het in je tuin zal gaan innemen, want hier kun je je best snel op verkijken. Daarnaast moet je bepalen hoeveel mensen je tegelijkertijd in de jacuzzi wilt hebben. Gaat het enkel om jou en je partner, dan hoef je natuurlijk geen zespersoons jacuzzi aan te schaffen. Wil je hier graag met je drie kinderen in kunnen bubbelen, dan is het natuurlijk een ander verhaal. Wil je voorkomen dat je pubers met al hun vrienden in de jacuzzi duiken? Kies dan bij voorbaat een kleiner model! 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen