pinterest
Overal genieten in een opblaasbaar bubbelbad

Overal genieten in een opblaasbaar bubbelbad

Lijkt het je ook heerlijk om achter in de tuin of  bij de stacaravan een opblaasbaar bubbelbad te hebben? Deze tijdelijke baden zijn in diverse vormen en formaten verkrijgbaar. Zomers plezier voor groot en klein. Met vele voordelen, wij zetten ze voor je op een rijtje!

Opblaasbaar bubbelbad

Zoals de naam het al aangeeft deze bubbelbaden zijn opblaasbaar. Je kan ze neerzetten en weghalen wanneer jij dat wilt. Deze tijdelijke mini spabaden zijn veel goedkoper in aanschaf, vanaf €500,00 heb je al een fijn bubbelbad in de achtertuin. Daarnaast worden deze baden tijdelijk gebruikt, in de wintermaanden worden ze opgeruimd. Dit zal aanzienlijk schelen op de stookkosten, het bad hoeft immers niet meer verwarmd te worden.

FotoOveral genieten in een opblaasbaar bubbelbad

Samen bubbelen

Ook de opblaasbare jacuzzi’s worden geleverd met diverse luxueuze functies en opties. Geniet met elkaar, de baden zijn er vanaf 4 of meer personen, van een ontspannen massage. De opblaasbare spa’s kunnen uitgevoerd worden met lucht- of waterstralen, die je lichaam fijn doen ontspannen. Daarnaast kan je het water heerlijk verwarmen tot zo’n 42 graden.

Hydrotherapie

Met een eigen bubbelbad verzorg je je eigen hydrotherapie. Een whirlpool bad masseert het lichaam door de combinatie van krachtige waterstralen. Het geeft een heerlijk ontspannen gevoel, waardoor je stresslevel wordt verlaagd. De waterstraling die je tijdens het bubbelen in je bad voelt, Laat je gewrichten en spieren ontspannen, dat is naast het rustgevende moment ook bevorderlijk voor een goede nachtrust.

FotoOveral genieten in een opblaasbaar bubbelbad

Onderhoud

De opblaasbare bubbelbaden worden geleverd met een pomp, die ervoor zorgt dat het water snel is opgewarmd. Deze pomp is voorzien van speciale filters. De Spafilters zijn gemakkelijk te reinigen en meerder malen te gebruiken. Het water van het bad houd je makkelijk op peil door middel van een chloorvrije waterbehandeling. Dit speciale vloeibare onderhoudsmiddel is enige wat je nodig hebt, om de juiste balans en hygiëne van het water te behouden. Wordt het bad niet gebruikt? Dek hem dan af met een speciale hoes, die het van buitenaf komende vuil tegenhoudt.

Beeldmateriaal: Fonteyn en Intex

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen