pinterest
De weldaad van een bubbelbad

De weldaad van een bubbelbad

Een bubbelbad, jacuzzi of hottub in de achtertuin is veel meer dan een esthetische aanwinst in de tuin. Na een stressvolle dag is het heerlijk bijkomen in zo’n spabad. De weldaad van deze baden zit in de warmte van het badwater en de verschillende soorten masserende waterstralen. Daarnaast zijn de baden naar keuze uit te voeren met kleurentherapie, aromatherapie, tv en/of met audio-installatie.

FotoDe weldaad van een bubbelbad

Hydrotherapie

Hydrotherapie is een van de oudste, veiligste en goedkoopste methoden om vaak voorkomende ziekten en kwalen te behandelen. De Oude Grieken kende het helende effect van hun warme bronnen al. Ook de wetenschap heeft bewezen dat de hydromassage whirlpools een positief effect heeft op de gezondheid. Met een eigen bubbelbad verzorg je je eigen hydrotherapie. Een whirlpool bad masseert het lichaam door de combinatie van krachtige waterstralen. Het geeft een heerlijk relax gevoel waardoor je stresslevel wordt verlaagd. De waterstraling die je tijdens het bubbelen in je bad voelt, Laat je gewrichten en spieren ontspannen, dat is naast het rustgevende moment ook bevorderlijk voor een goede nachtrust.

Stress en pijn verlagend

De combinatie van het warme water, gewichtloosheid in het water en de harde massage stralen zorgen ervoor dat bepaalde klachten verminderen. Warm water verwijdt de bloedvaten, wat de bloedtoevoer naar beschadigde weefsels vergemakkelijkt. De daarmee gepaard gaande aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen leidt tot vlugger herstel van vermoeide spieren. Hydrotherapie is uitermate geschikt voor mensen met een chronische ziekte of aandoening, die moeite hebben buiten het water te bewegen/trainen.  

FotoDe weldaad van een bubbelbad

Thuis Ontspannen genieten

Na een stressvolle dag is het heerlijk bijkomen in een spabad. Een spabad (ook wel jacuzzi, whrilpool of bubbelbad genoemd) is zeer geschikt voor buiten en kan worden geplaatst in de tuin, op het terras en zelfs op het balkon of in de serre. De baden zijn voorzien van een goed geïsoleerde en energiebesparende deksel. Er is een grote variëteit in modellen, maten en kleuren. Afhankelijk van de ruimte en persoonlijke wensen, kan het spabad ruimte bieden voor meerdere personen.

Hottub Select

Ervaar de rust van een hottub

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen