Outdoor luxury!

Yes, we kunnen met een gerust hart de tuin in. We hebben inmiddels de IJsheiligen ruim gepasseerd. Voor degene die niet bekend is met dit fenomeen: De naamdagen van de genoemde IJsheiligen vormen een periode in mei die wordt gezien als de grens tussen weer met mogelijk nachtvorst en zomers weer. Dit jaar viel de IJsheiligen in het pinksterweekend.

Dus gooi de tuindeuren open en als dit nog niet gedaan is….met de bezem door de tuin!!

Lekker relaxed, in de kussens van mijn loungeset, geniet ik van de zon. Ik bedenk me dat een zonnescherm wel een pré is…..! En zo droom ik heerlijk over de luxe, maar niet ondenkbare, mogelijkheden voor mijn tuin.

Veilig genieten van het zonlicht

Op gebied van zonwering zijn er veel mogelijkheden, je kunt kiezen voor een parasol, zonnescherm, terrasoverkapping of bijvoorbeeld een schaduwdoek. Deze zijn geschikt voor de tuin, maar ook voor het balkon of dakterras. En bij, bijna alle, voorgenoemde keuzes is er de mogelijkheid deze uit te breiden met een winddoek! Op deze manier ben je beschut tegen de wind en creëer je meer privacy in de tuin.

Outdoor luxury! LuxxOut Solem overkapping met zonwering #blog #tuin

Koken in de buitenlucht

Iedereen moet eten, dus hoe heerlijk is het om dat in de buitenlucht te kunnen doen. Naast de oude vertrouwde BBQ, wordt het steeds hipper om een hele buitenkeuken te hebben. Ook hierin is veel variatie te vinden. Van BBQ tot Pizzaoven of hele buitenkeuken, hout gestookt of gas, alles is mogelijk!

Outdoor luxury! OneQ modulaire buitenkeuken & BBQ #blog #tuin

Spa in eigen tuin

’s Avonds relaxen in de hottub? Het is heel normaal om in je achtertuin een kleine wellness te hebben. Een hottub of jacuzzi en zelfs een sauna is een gewild object in de tuin. Heerlijk relaxen onder de sterrenhemel, wie wil dat nou niet!!!

Outdoor luxury! Houten hottub in de tuin via Cerdic #blog #tuin

Wegdromen in het vuur

En dan breekt voor mij het magische moment van de dag aan! Lekker met een glas wijn, voldaan hangend in de lounge bank, starend in de vlammen van de tuinhaard. Hout gestookt is mijn favoriet, maar natuurlijk lang niet milieuvriendelijk.
Hiervoor zijn de vuurtafels een mooi alternatief: schone verbranding (gas), veilig en nog belangrijker (zeker als je net schoon geweekt uit je hottub komt ….. ) geen rook!!

Outdoor luxury! Vuurtafel Happy Cocooning #blog #tuin

Of dit allemaal haalbaar is in jouw tuin, hangt af van diverse factoren, keuzes en natuurlijk het budget. Ik wens je in ieder geval een zonnig buitenleven toe.

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Bron foto’s: 1. LuxxOut 2. OneQ  3. Cerdic 4. Happy Cocooning


Intresessante blog artikelen

» De laatste keukentrend: multifunctionele kranen
» Schitterende Dutch design tegels ‘Motto by Mosa’ voor het interieur
» Wall Cladding!
» Outdoor luxury!
» Hoe verwerk je kleur in je interieur

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens