pinterest
Een bijzondere verlichting voor het zwembad

Een bijzondere verlichting voor het zwembad

Je hebt de luxe van een eigen zwembad in de tuin. Dat is een van de beste beslissingen van je leven geweest. Er is niets heerlijker dan ontspannen in je zwembad zwemmen, zeker als het zo heet is dat de mussen van het dak vallen. Zwemmen heeft ook aantoonbare positieve effecten op je gezondheid, zowel fysiek als psychisch. Je zwembad is het middelpunt van je tuin geworden en met een mooie zomer in het vooruitzicht ben je van plan om nog meer uren daar door te brengen. Als je het fijn vindt om ook na zonsondergang je baantjes te trekken, is het wel verstandig om te zorgen voor goede zwembadverlichting, dat bovendien tegen spatwater kan. Heb je wel eens gedacht aan de mogelijkheden van een led lichtslang buiten die je neerlegt of ophangt? 

Een pool party of 's avonds zwemmen?

Stel je komt in de zomermaanden thuis na een dag hard werken. In Nederland houdt een hittegolf het land in zijn greep. Je voelt de behoefte om even lekker af te koelen voordat je andere dingen gaat doen. Als je zwembad in de schaduw ligt of je bent wat later thuis dan gewoonlijk, is het wel zo veilig dat je zwembad goed verlicht is. Een led lichtslang die buiten geplaatst kan worden, geeft je voldoende verlichting, zonder te veel stroom te kosten.

Je kunt kiezen voor een led lichtslang buiten met normaal wit licht, maar ook met trendy gekleurd licht, vaak zelfs in meerdere kleuren tegelijk. Ben je van plan om binnenkort een tuinfeest te plannen, inclusief een gezellige pool party? Dan is een gekleurde led lichtslang buiten eigenlijk een must. Het geeft je zwembad en zijn directe omgeving een feestelijk tintje en houdt het nachtelijk zwemfestijn wel zo veilig. Liever een rustgevende en intieme sfeer? Ga dan voor een led lichtslang die je op een dimmer kunt aansluiten.

Voordelen van een led lichtslang buiten

Een led lichtslang die buiten geplaatst kan worden, heeft een aantal voordelen. Zo heb je de keuze uit lichtslangen die je op netstroom aansluit, naast led lichtslangen die voorzien zijn van een accu. Een andere mogelijkheid is een led lichtslang die werkt op zonne-energie. Overdag laden de zonnecellen de interne batterij op en als de zon ondergaat, geeft je lichtslang automatisch verlichting.

Led licht is energiezuinig en heeft vergeleken met andere lichtbronnen een hogere lichtopbrengst per energie-eenheid. De led lichtslang buiten gaat bovendien erg lang mee en is naast een energiezuinige ook een duurzame oplossing.

Een led lichtslang buiten, plus andere tuinverlichting

Welke led lichtslang die je buiten wil plaatsen heeft je voorkeur? Je kunt ze bestellen in diverse lengtematen. Hoe je hem neerlegt of ophangt, dat maak je zelf uit. De lichtslangen zijn flexibel en bestand tegen spatwater. Er zijn diverse maten, verschillende kleuren en voedingstypes.

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor andere buitenlampen met duurzame en energiezuinige ledverlichting. Denk bijvoorbeeld aan tuinlampen die het looppad in je tuin zichtbaar houden. Of inbraak-werende muurlampen, voorzien van bewegingssensor. Nog even in de avonduren een boek lezen, in een tuinfauteuil naast je zwembad? Zet een draagbare led-tafellamp op je tuintafel. Oplaadbare led-tafellampen geven urenlange verlichting voordat je ze binnen weer moet opladen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen