pinterest
Afkoelen in je eigen zwembad!

Afkoelen in je eigen zwembad!

We zitten midden in de zomer en dat betekent dat we niet alleen op vakantie, maar ook in eigen land mogen genieten van de warme dagen. Om lekker af te koelen is een zwembad in de tuin natuurlijk essentieel. Of je nu in een vrijstaand huis woont of midden in de stad: er zijn genoeg opties voor een privé zwembad in je tuin. Je lees er alles over in deze blog. 

#1. Verkoeling, gemak en privacy

Wanneer de temperatuur stijgt in Nederland wordt het al snel heel erg warm. Om even aan die hitte te kunnen ontsnappen is verkoeling zoeken bij het zwembad een must. Het is dan wel zo lekker om dat in je eigen tuin te doen, zodat je wanneer jij maar wil even een plons kan nemen in het koele, frisse water. Daarnaast is het ook wel heel erg fijn dat je niet gebonden bent aan openingstijden van een zwembad, de drukte én hygiëne. 

#2. Frame zwembad

Wanneer je op zoek gaat naar een perfect zwembad voor in de tuin is het belangrijk om te kijken naar welke het beste bij jouw tuin en wensen past. Zoals je net al kon lezen is het dus mogelijk om een groot zwembad te plaatsen wanneer je een ruime achtertuin hebt, maar ook wanneer je niet veel ruimte in de tuin hebt voor een zwembad zijn er nog steeds mogelijkheden. Wanneer je ook liever geen grote kosten wil hebben voor een inbouwzwembad (of dus de plek er niet voor hebt), kun je kiezen voor een frame zwembad. Dit is een zwembad dat extra stevig is door het metalen frame. Kenmerkend voor dit zwembad is niet alleen het sterke frame, maar ook de wanden oftewel: liner. Dit is opgebouwd uit drie lagen en hierdoor is dit een perfect familiezwembad. Met een frame zwembad kies je dus voor comfort en kwaliteit. 

Afbeelding

#3. Familie en feestjes

Natuurlijk kun je zelf ook lekker uitrusten in je eigen zwembad, maar het is ook nog eens leuk voor de kinderen en familie. Nodig de familie of vrienden een middagje uit en maak er een leuke dag van. Organiseer een pool party en steek de barbecue in de avond lekker aan en zorg voor goede muziek en een drankje… gegarandeerd dat iedereen een leuke avond zal hebben! Niet alleen voor de volwassenen is het leuk, maar ook voor een kinderfeestje kun je het zwembad gebruiken. Haal een aantal leuke attributen voor in het water en de kids hebben urenlang plezier. 

#4. Conditie

Last but not least: je conditie gaat erop vooruit! Wanneer je regelmatig in jouw zwembad een aantal baantjes zwemt, draagt dit bij aan het verbeteren van je conditie, maar ook het versterken van je spieren. Daarnaast is het uiterst geschikt voor mensen met gewrichtsproblemen. Op die manier belast je niet zo snel je gewrichten en je knieën, maar kom je wel aan je beweging.

Krijg jij ook al helemaal zin om af te koelen in je eigen zwembad? Ga eens op zoek naar het geschikte bad voor in jouw tuin. Heel veel succes. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen