Product in beeld overzicht

of op Reset het filter
Kunststof hottub Original Breezy  | Hottub Select

Kunststof hottub Original Breezy | Hottub Select

Kirami kunststof hottub Breezy composiet van Hottub Select is geschikt voor zes personen. Standaard wordt deze hottub geleverd met Nightsky Black zwarte ekoplank panelen en be... meer »

Inbouw hottub | Hottub Select

Inbouw hottub | Hottub Select

De Kunststof HotTubs van Hottub Select zijn met verlengingspijpen aan de kachel leverbaar. Hierdoor kan je de Hottub inbouwen onder een overkapping, in een tuinhuis of terras. Je k... meer »

Kunststof hottub met sparrenhout | Hottub Select

Kunststof hottub met sparrenhout | Hottub Select

Deze hottub van Hottub Select is kunststof van binnen en van buiten afgewerkt met Fins sparrenhout. Het vurenhout komt uit het Noorden van Finland en is extra sterk door de langzam... meer »

Kirami Woody

Kirami Woody

De Kirami Woody is de authentieke houten hottub van het merk Kirami. Er zijn twee varianten. De Woody M 170cm en de Woody L 200cm. De M is geschikt voor 4-6 personen en de L voor... meer »

Kunststof Kirami hottub Tiny

Kunststof Kirami hottub Tiny

Kirami heeft twee varianten van de Tiny hottub. Er is een houten variant en een kunststof variant. De kunststof hottub Tiny is geschikt voor twee personen. Door zijn kleinere afm... meer »

Kirami hottub Milly

Kirami hottub Milly

De Kirami hottub Milly is verkrijgbaar in twee soorten. Fins sparren en Ekoplank. De kunststof binnenkuip is gemaakt van HDPE kunststof. De hottub heeft een verhoogd zitje. Dit ... meer »

Kirami Woody Tiny | Hottubselect.nl

Kirami Woody Tiny | Hottubselect.nl

De Kirami Tiny is een dompelton. Je kunt de hottub namelijk zonder kachel bestellen. Ideaal om af te koelen na een sauna bezoek. Daarnaast kun je ook gewoon een heerlijk koud bad... meer »

Hottub Select elektrische hottubs

Hottub Select elektrische hottubs

Een houten hottub staat misschien wel veel mooier in de tuin dan een kunststof Jacuzzi of spa. En soms is het niet mogelijk om met hout te stoken in de tuin. Wil je de charme van d... meer »