Product in beeld overzicht

of op Reset het filter
Zwembaden digitale brochure

Zwembaden digitale brochure

Een eigen zwembad onbereikbare luxe? Nee hoor! Met de monoblockzwembaden van Compass Pools geniet je van ultiem zwem- en plonsplezier voor de beste prijs- kwaliteitsverhoudin... meer »

Trainingszwembad  | Compass Pools

Trainingszwembad | Compass Pools

Bewegen in het water is voor iedereen gezond. Met het Fast Lane zwembad van Compass Pools is zwemmen, aquarobics en waterjogging in de privacy van eigen tuin of huis is niet alleen... meer »

Plunge Pool | Compass Pools

Plunge Pool | Compass Pools

Heb jij niet zo’n grote tuin, maar wil je wel genieten van een relaxende plons in eigen zwembad? Een Plunge Pool van Compass Pools is een klein bad, dat makkelijk in een klei... meer »

Zwembadafdekking | Compass Pools

Zwembadafdekking | Compass Pools

De zwembadafdekkig van Compass Pools zorgt ervoor dat het zwembad beschermd wordt voor allerlei zwerfvuil in de tuin (bladeren, stof andere hardnekkige vuildeeltjes) Het Com... meer »

Compact design zwembad Aqua Nova

Compact design zwembad Aqua Nova

Ben je op zoek naar een kleiner zwembad met mooi design? De Aqua Nova serie van Compass Pools is het ideale zwembad voor kleine tuinen en het instapmodel bij uitstek. De trap neemt... meer »

Fun-zwembaden van Compass Pools

Fun-zwembaden van Compass Pools

Ben je op zoek naar een zwembad in de tuin waar iedereen plezier van heeft? Het Fun-zwembad van Compass Pools is zoals vakantie, voor iedereen die intensief wil sporten of juist he... meer »

Trainer inbouw zwembad

Trainer inbouw zwembad

Ben je op zoek naar een inbouw zwembad in de tuin waarin je optimaal kunt genieten van zwemtraining en ontspannig? Bij de luxe zwembaden van Compass Pools gaan sport en ontspanning... meer »

Zelfreinigend zwembad

Zelfreinigend zwembad

Compass Pools biedt bij alle ingebouwde zwembaden het exclusieve zelf reinigende Vantage-systeem. Dit systeem zorgt voor een zeer goede zwembadreiniging, van oppervlak tot bodem. Z... meer »

Keramisch composiet zwembad

Keramisch composiet zwembad

Compass Pools is specialist op het gebied van hoogwaardige monoblock zwembaden, die geschikt zijn als binnen zwembad én buiten zwembad. Deze zwembaden van keramisch composie... meer »