pinterest
Zwemwater van drinkkwaliteit

Zwemwater van drinkkwaliteit

Een zwembad binnen of in de achtertuin is fantastisch voor iedere leeftijd, om verkoeling te zoeken in de zomer of voor de nodige lichaamsbeweging. Of het zwembad gebruikt wordt of niet, het water moet wekelijks onderhouden worden. Om uw zwemwater schoon en gezond te houden, is het belangrijk dat u gebruik maakt van waterdesinfectie. Starline heeft een nieuwe vorm van waterbehandeling: Starline Pure Water. Hierdoor wordt het water zo gedesinfecteerd, dat de kwaliteit van het water heel goed is. Hierdoor voorkom je huid- en oogirritaties en voelt het water bijzonder zacht. Heerlijk zwemmen in water van drinkkwaliteit! In dit artikel vertellen wij meer over het innovatieve Starline Pure Water.

De werking van Starline Pure Water

Dit systeem werkt volledig geautomatiseerd. Aan de ene zijde van de Starline Pure container bevindt zich 85 kg zout. Aan de andere zijde van de container is een elektrolyse cel onder water geplaatst, die bestaat uit een anode (+) en een kathode (-). De anode (+) kant van de elektrolyse cel produceert een sterk desinfectant. Een injector zuigt dit door onderdruk mee en lost volledig op in het water. Er blijven geen residuen in het water achter. De kathode (-) kant van de elektrolyse cel produceert een alkalische oplossing. De alkalische oplossing wordt opgevangen en gedoseerd om de pH te corrigeren. Dit proces zorgt ervoor dat u in water van drinkkwaliteit zwemt. Zo houdt u meer tijd over om te genieten van uw sprankelend zwembad.

Voordelen van Starline Pure Water

Het grootste voordeel van Starline Pure Water is dat het water van drinkkwaliteit is. Geen bijtend water of een vieze zoutsmaak, maar juist zacht voor de huid en ogen. Starline Pure Water gebruikt puur zout. Het grote voordeel van deze techniek ten opzichte van andere desinfectiesystemen is dat elektrolyse plaatsvindt in de Starline Pure unit zelf. De restanten van het elektrolyseproces worden in de unit afgescheiden en komen niet in het zwembad terecht. Het grootste voordeel van Starline Pure Water is water van drinkkwaliteit.

FotoZwemwater van drinkkwaliteit

Starline Pure Water technische ruimte

Eenvoudig in onderhoud

De Starline Pure Water gebruikt geen dure cellen, mixers of andere componenten. Bovendien is het eenvoudig te installeren en aan te sluiten op uw zwembad. De installatie is te volgen via een wifi-verbinding. Heeft u al een filterinstallatie? Geen probleem! U kunt uw huidige installatie eenvoudig ombouwen naar een Starline Pure Water Systeem.

Starline Pure Water produceert alleen desinfectiemiddel als dat nodig is. Een slim controlesysteem zorgt ervoor dat het systeem volledig veilig werkt. U bent verzekerd van helder, schoon en veilig water!

Bron: Starline

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen