pinterest
Zwemmen in luxe

Zwemmen in luxe

Droom jij al jaren van een inbouwzwembad in je achtertuin of souterrain? Als die droom eindelijk uitkomt, wil je natuurlijk genieten van alle luxe die een zwembad te bieden heeft. Of het nu voor het hele gezin is of voor een dagelijkse workout, een composiet zwembad van Starline biedt alles wat je zoekt.

Met strakke lijnen, gladde wanden en bodem, zijn composiet zwembaden van Starline een parel in elke tuin. De luxe uitstraling geeft je tuin een modern of klassiek tintje, afhankelijk van het Starline model dat je kiest (Nova, Infinity of Classic). De kleur van het composiet zwembad bepaalt daarnaast de sfeer in je tuin.

FotoZwemmen in luxe

Maar het gaat bij Starline niet alleen om de uitstraling. Door het volledige productieproces in eigen fabriek, inclusief inlooptrappen, accessoires en inbouwdelen, zoals jetstream of verlichting, kun je snel genieten van je nieuwe zwembad. Starline is daarnaast de enige producent met eigen zwembadafdekkingen, waardoor je zorgeloos kunt genieten van het zwembad.

Een composiet zwembad biedt ook het gemak van gladde wanden en bodem, die eenvoudig te reinigen zijn en een prettige zwembeleving bieden. Bovendien bespaar je energie door de goede, isolerende lagen en doe je tegelijkertijd iets goeds voor het milieu.

FotoZwemmen in luxe

Met de Starline Endless Swimming creëer je ook nog eens een natuurlijke tegenstroming met een gelijkmatige boven- en onderstroming, zodat je het gevoel hebt alsof je in de natuur zwemt - en dat allemaal in je eigen tuin!

Maak je dromen waar met composiet zwembaden van Starline en geniet van zwemmen in luxe. Meer informatie en inspiratie over luxe zwembaden.

Beeld: Starline!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen