pinterest
Zwemmen in drinkwater

Zwemmen in drinkwater

Kraakhelder, schoon zwemwater, met zo min mogelijk onderhoud. Dat wil iedereen die een eigen zwembad in de tuin of huis heeft. De meest voorkomende manier is zelf metingen doen en handmatig chloor en de PH-waardes toevoegen. Wens je, om gezondheidsredenen bijvoorbeeld, een zwembad zonder chloor? Dan hebben we goed nieuws!

Water wordt nog schoner

Daisy staat voor een optimale waterkwaliteit van zwemwater door samenwerking van op elkaar afgestemde producten, welke leiden tot kraakhelder en gezond zwembadwater met een minimum aan chloor. De kracht is het totaalconcept waarbij filtratie de basis vormt. Het doden van bacteriën geschiedt met een intelligent systeem. DA-gen waterbehandeling is volgens Thermostar een product dat de norm heeft veranderd. Water wordt nog schoner!

FotoZwemmen in drinkwater

Puurste vorm van zwemwater

Met het toevoegen van de + aan het reeds revolutionaire Daisy systeem kunnen we zwemmen in zwemwater van drinkwaterkwaliteit.
De + staat voor de ultieme stap; de Dryden Aqua generator (DA-GEN). De puurste vorm van zwemwater, zonder twijfel. De chloorbehoefte in het bekende Daisy concept is reeds laag maar door het integreren van de DA-GEN is chloor nauwelijks nog waarneembaar. Er is echter nog steeds een minimale chloorbehoefte in zwembadwater. Deze minimale chloorbehoefte is de depot-desinfectie welke zorgt dat er geen horizontale bacterietransmissie ontstaat tussen de zwemmers in het zwembad. Dus niet chloorvrij, maar wel chloorarm zwemmen en veel belangrijker, zonder desinfectie bijproducten. Want daar staan we voor en bereiken we met Daisy+!

Ecologische desinfectie

De DA-GEN desinfecteert en reinigt het zwembadwater op een zekere, kostengunstige en ecologische manier. In combinatie met Daisy, de juiste filter- en terugspoelsnelheid en een goede hydrauliek is zwemmen in drinkwater mogelijk. Daarnaast biedt het een poolmanagementsysteem waarbij controle, bediening en service op afstand (aansluiting op een webserver) de slagroom op de taart vormen. Er is een keuze uit een vrij chloor (veel nauwkeuriger) of Redox meting. Toe te passen bij kleine privé zwembaden en grote openbare zwembaden. Deze Dryden Aqua Generator met vrij chloor meting is geschikt voor privé zwembaden tot 24 m³ en openbare zwembaden tot 12 m³ (badinhoud).

Beeldmateriaal: Thermostar

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen