pinterest
Is het zwembad toe aan een opknapbeurt? Kies voor zwembadrenovatie.

Is het zwembad toe aan een opknapbeurt? Kies voor zwembadrenovatie.

Heb je net een huis gekocht met een verouderd zwembad? Of is jouw zwembad aan vervanging toe? Na verloop van jaren raakt een zwembad verouderd. Tegeltjes laten los, de liner is verkleurd, haarscheurtjes in de folie, lekkage aan de leidingen, kortom het zwembad is toe aan een opknapbeurt. Met zwembadrenovatie kies je voor een duurzame manier, om het zwembad te vernieuwen.

Een bestaand bad repareren en opfrissen

FotoIs het zwembad toe aan een opknapbeurt? Kies voor zwembadrenovatie.

Als je nog tevreden bent over het uiterlijk van het zwembad, dan is het opfrissen en vervangen van bepaalde onderdelen voldoende om het bad er weer stralend uit te laten zien. Het folie van een zwembad wordt na verloop van tijd poreus, verkleurd en verhardt, waardoor het er niet meer mooi uitziet en kan gaan lekken. Deze oude folie kan in zijn geheel verwijderd worden en vervangen voor een nieuwe.

Een polyester zwembad kan aangetast zijn door osmose (de buitenste coatinglaag is gebobbeld en/of laat los), om dit tegen te gaan kan het bad behandeld en opnieuw gecoat worden. Bij een tegelzwembad kunnen de tegels vervangen en/of opnieuw gevoegd. Het oppimpen van een zwembad is specialistisch werk, maar zeker de moeite waard.

FotoIs het zwembad toe aan een opknapbeurt? Kies voor zwembadrenovatie.

Een bestaand bad moderniseren

Wil je het verouderde zwembad omtoveren naar een modern bad? Dit kan door in het bestaande zwembad een nieuwe kuip te laten plaatsen. Bepaalde prefab zwembaden zijn hiervoor uitermate geschikt en kunnen op maat en naar wens gemaakt worden. Zo kan een oud tegelzwembad een glamoureuze look krijgen. Kies voor een zwembad met loungebanken, jetstream en mooie geïntegreerde trappen. Met een nieuwe moderne randafwerking en geïntegreerde afdekking is het zwembad weer zo goed als nieuw.

FotoIs het zwembad toe aan een opknapbeurt? Kies voor zwembadrenovatie.

Pimp de pomp

Niet alleen het zwembad is aan slijtage onderhevig. Ook de pomp, het filter en leidingen kunnen na jaren minder goed gaan functioneren, wat natuurlijk weer nadelig is voor het vernieuwde zwembad. De techniek staat niet stil. De huidige filterpompen zijn niet alleen energiezuiniger, ze kunnen ook uitgevoerd worden met allerlei handige, computergestuurde installaties. Hoe fijn is het wanneer de Chloor-pH waardes automatisch geregeld worden? Er zijn zelfs al installaties die van een afstand met smartphone regelbaar zijn.

Vraag de gespecialiseerde zwembadbouwer om advies en je kunt weer jarenlang genieten van een prachtig zwembad.

Beeldmateriaal: Compass Pools

Compass Pools

De specialist in keramische monoblock zwembaden

Informatie aanvragen bij Compass Pools

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen