pinterest
Zwembadafdekking heeft meerdere voordelen

Zwembadafdekking heeft meerdere voordelen

Met het vallen van de herfstbladeren en de wintermaanden die steeds dichterbij komen is het verstandig om het zwembad in de tuin goed af te dekken. Een lamellendeck van Compass Pools geeft vorm en kleur aan uw zwembad en bepaalt mede de uitstraling van het ingebouwde zwembad in uw tuin. Deze zwembadafdekking biedt ook bescherming, isolatie en veiligheid. We zetten hieronder de voordelen van een goede zwembadafdekking op een rijtje.

Voordelen van een zwembadafdekking:

- Minder onderhoud aan het zwembad Met een zwembadafdekking blijft uw zwembad schoner. U beschermt uw zwembad onder andere tegen van buitenkomend vuil. Dit scheelt tijd aan het onderhoud van het zwembad.

- Veiligheid Het Compass Pools lamellendeck voldoet aan de strengste EU-normen. Zo kan het gewicht van een kind, volwassene of huisdier gemakkelijk gedragen worden.

- Energiebesparing Door een keuze te maken voor een solar-lamellendeck wordt het zwemwater bovendien extra opgewarmd door de speciale solarafwerking en koelt het zwemwater ’s nachts minder snel af. 

- Minder desinfectiemiddel nodig Een ander groot voordeel van een lamellendeck is dat chloor- en desinfectiemiddelgebruik zal afnemen.

 FotoZwembadafdekking heeft meerdere voordelen

Compass Pools Zwembad XL Trainer met lamellendeck

PVC of Polycarbonaat

Compass Pools Nederland onderscheidt drie soorten lamellen, die ieder hun eigen unieke eigenschappen hebben.

PVC lamellen 

Een PVC lamellen afdekking is een goede optie als u een wat kleiner budget heeft maar toch kwaliteit wenst. De PVC lamel heeft door de samenstelling van de PVC korrels (300 gram/m2) een wanddikte die nominaal boven de 1mm zit. Dat maakt onze PVC lamel, in vergelijking met bestaande merken, veel steviger en duurzamer. Onze PVC lamellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Polycarbonaat lamellen 

Vergeleken met PVC is het transparante Polycarbonaat nog beter bestand tegen hogere temperaturen, heeft het een hogere UV-resistentie, is het slagvaster en dus beter bestand tegen hagel en laat gemakkelijker licht door dan PVC, waardoor de lamellen en daarmee het water ook sneller en beter opwarmen.

Polycarbonaat anti-alg lamellen

De combinatie van warmte en licht vormt een ideale voedingsbodem voor algen. Het door ons gepatenteerde anti-alg lamel, dat enkel in een Polycarbonaat uitvoering beschikbaar is, gaat die algvorming tegen. Het unieke zit hem in het feit dat de bovenkant van het scharnier zwart is. Omdat zwart als eigenschap heeft dat het licht afstoot, krijg je geen lichtinval op het geschakelde profiel en voorkom je algvorming. In solar én solar Alu look uitvoering leverbaar.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Compass Pools.

Bron: Compass Pools

Compass Pools

De specialist in keramische monoblock zwembaden

Informatie aanvragen bij Compass Pools

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen