pinterest
Extra luxe: een zelfreinigend zwembad

Extra luxe: een zelfreinigend zwembad

Een zwembad in eigen tuin is een heerlijk luxe, maar het wordt pas echt fantastisch wanneer het zwembad zelfreinigend is. Dankzij een gebruiksvriendelijk systeem is het zelf schoonmaken van het zwembad niet meer nodig.

Of  je nu gebruik maakt van een zwembad of niet, het bad heeft onderhoud nodig. Met het VANTAGE-systeem behoor het stofzuigen van de zwembadbodem verledentijd. Het unieke circulatie- en reinigingssysteem verzamelt de vuildeeltjes in het zwembad en zorgt continue voor helder kristalwater.

Voor ieder zwembad

Vervelende en tijdrovende handelingen voor het onderhoud van uw ingebouwde zwembad zijn verleden tijd. Het innovatieve systeem bereikt richels, trappen, grijpranden en andere plekken in uw zwembad waar een gewone bodemzuiger niet bij kan. Een bijkomend voordeel is de afname van het gebruik van chemicaliën en het aantal onderhoudsbeurten. Welk soort zwembad je ook kiest, dit zelfreinigende systeem zorgt voor zorgeloos zwemplezier.

VANTAGE-systeem

Het VANTAGE-systeem is nagenoeg onzichtbaar en doet dus geen afbreuk aan de uitstraling van het zwembad. De spuitnozzles en accessoires zijn in drie verschillende kleuren leverbaar, waardoor deze mooi te combineren zijn met de kleur van uw zwembad. De telescopische pop-up spuitnozzles van het systeem bereiken een oppervlakte dat vier maal groter en krachtiger is dan dat van klassieke reinigingssystemen.

FotoExtra luxe: een zelfreinigend zwembad

Techniek

Het unieke circulatie- en reinigingssysteem verzamelt de vuildeeltjes in het zwembad en zorgt continu voor kristalhelder water. Het VANTAGE-systeem is zelfreinigend en heeft een groter bereik dan een bodemstofzuiger. Je hoeft zelf niets te doen en beschikt dus over een zelfreinigend zwembad!

Luxe uitstraling

De telescopische pop-up spuitnozzles van het VANTAGE-systeem bereiken een oppervlakte dat viermaal groter en krachtiger is dan dat van klassieke reinigingssystemen. Een VANTAGE-systeem zorgt dus niet alleen voor een zelfreinigend zwembad, maar draagt tevens bij aan de luxe uitstraling van het zwembad in uw tuin!

Zo wordt zwemmen in eigen bad nog leuker.

Beeldmateriaal: Compass Pools

Compass Pools

De specialist in keramische monoblock zwembaden

Informatie aanvragen bij Compass Pools

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen