Wil je deze zomer zwemmen in eigen tuin? Dan is dit hèt moment om het zwembad te kopen

Wil je deze zomer zwemmen in eigen tuin? Dan is dit hèt moment om het zwembad te kopen

In de koude wintermaanden ben je niet bezig met het zomerse buitenleven. Maar wie deze zomer in eigen zwembad baantjes wil trekken, doet er goed aan om het gewenste bad nu te kopen. Anders mis je een verfrissende duik in de warmste zomermaanden.

wil-je-deze-zomer-zwemmen-in-eigen-tuincompass-pools-xl-lounger-95-zwembad-met-lounge-plateau.jpg

Plan het zwembad

Om in de zomer te kunnen genieten van een privé-zwembad, is het noodzakelijk om vooraf te plannen wat, wanneer en welke stappen je moet nemen om uiteindelijk in luxe te kunnen baden. Maak een lijst met wensen en vragen. Ga op zoek naar een officiële zwembadbouwer bij jou in de buurt.

Bezoek de specialist

De zoektocht naar het gewenste zwembad begint in de wintermaanden. Gebruik deze periode en laat je goed informeren over de mogelijkheden, door de gespecialiseerde zwembadbouwers. Bij de aanschaf van een zwembad komt veel kijken, denk aan waterbehandeling systemen, onderhoudsvriendelijke materialen, design, zwembadverwarming, verlichting etc. Al deze elementen bij elkaar vormen uiteindelijk jouw gewenste zwembad en het zwemgenot.

wil-je-deze-zomer-zwemmen-in-eigen-tuin Xl Lounger 95 Cyber white 7

Goed advies

Het voorjaar is ideaal om de graafwerken uit te voeren en om jouw droomzwembad te plaatsen. Een ervaren zwembadbouwer helpt je bij het maken van de juiste keuzes, maar geeft ook advies op maat. Zodat het zwembad op de juiste manier en plek in de tuin geplaatst wordt.

Voordelen

De aanleg van een zwembad in de winter plannen, heeft verschillende voordelen: de aanleg van de tuin in het juiste seizoen, een tijdige oplevering, maar bovenal een gebruiksklaar zwembad in de zomer en een schitterende tuin.

Beeldmateriaal: Compass Pools


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief