pinterest
Vanuit de hottub genieten van de sneeuw

Vanuit de hottub genieten van de sneeuw

Wist je dat badderen in een hottub tijdens de wintermaanden goed is voor je gezondheid? Je moet de koude buitenlucht en misschien de sneeuw aan je voeten riskeren, om tijdens de wintermaanden heerlijk in de hottub te kunnen plonsen. Maar dan begint het genieten van een ontspannen bad, een weldaad voor lichaam en geest.

Een hottub voor een goede wellbeing

Hoewel de meeste mensen een hottub kopen voor extra fun in de achtertuin, zijn er ook mensen die met het oog op hun gezondheid gekozen hebben voor een hottub. Het regelmatig badderen in een hottub zorgt ervoor dan het lichaam ontspant. Het zorgt voor pijnvermindering bij mensen die last hebben van ziektes zoals: artritis en reuma. Maar ook bij rugklachten of andere vermoeidheidspijntjes zorgt het warme water voor een helende werking.

Minder stress en beter slapen

Het warme water van een hottub geeft een heerlijk ontspannen gevoel, waardoor je stresslevel wordt verlaagd. Het laat je gewrichten en spieren ontspannen, dat is naast het rustgevende moment ook bevorderlijk voor een goede nachtrust. Het zijn ook ultieme momentjes van samen zijn, badderend in de openlucht.

FotoVanuit de hottub genieten van de sneeuw

Houten hottubs

Een hottub wordt vaak met een goedkoper houtsoort gebouwd. Er is veel verschil in de kwaliteit van het hout, maar ook de zaagwijze, de verbindingen en de afwerking van het hout bepalen de prijs. Een op het eerste gezicht mooie en voordelige houten hottub kan naderhand maar een beperkte levensduur blijken te hebben. Waar vaak op verkeken wordt is de levensduur: De vermelde levensduur van houten baden geldt meestal voor Scandinavië, in ons vochtige klimaat zal dat zeker 35% minder zijn.

Kunststof hottubs

De kunststof hottubs van Kirami zijn van Finse topkwaliteit. De hottub heeft een kunststof binnenkuip en houten afwerkpanelen. Hierdoor heeft het nog steeds de look van een originele houten hottub. Alleen een kunststof hottub is veel gebruiksvriendelijker. De afwerkpanelen en de kunststof kuip werken los van elkaar, waardoor hij geschikt is voor alle weersomstandigheden. Hij kan dus gewoon buiten blijven staan. De kunststof hottub is snel vol en warm. De hottub behoudt goed zijn warmte, dus extra lang genieten! Na gebruik is de hottub snel weer leeg en schoon.

Wil je meer informatie over deze hottubs? Vraag hier informatie aan en kijk op de website van Hottub Select.

Hottub Select

Ervaar de rust van een hottub

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen