Plunge pools: kleine zwembaden voor luxe stadstuinen

Plunge pools: kleine zwembaden voor luxe stadstuinen

Een opkomende trend is de Plunge Pool; een klein en ondiep zwembad, om in te relaxen in plaats van te zwemmen. Deze zwembaden geven de tuin een luxe uitstraling en geeft je thuis zijn een meerwaarde. Het helderblauwe water dat schittert in de zon, zorgt voor verkoeling op hete dagen.

Relaxende Plons

Heb jij niet zo’n grote tuin, maar wil je wel genieten van een relaxende plons in eigen zwembad? Een Plunge Pool is een klein bad, dat makkelijk in een kleine tuin te plaatsen is. Klein, maar fijn, deze baden kunnen naar wens en stijl geleverd worden.

Ze zijn ook bekend als dompelbad, een klein zwembad dat verkoeling biedt. Het mini zwembad kan in verschillende vormen aangelegd worden: rond, vierkant, rechthoekig en ook de waterdiepte kan naar wens bepaald worden. Het bad moet groot genoeg zijn om te kunnen ontspannen en eventueel een kleine workout te kunnen doen.

plunge-pools-kleine-zwembaden-voor-luxe-stadstuinen

Naar wens ontworpen

Ook al heeft een Plunge Pool het formaat van een spabad, dit bad is ontworpen om te gebruiken met koud water. Als je extra lang wilt genieten van een ontspannende sprong in eigen bad, is verwarming van het water wel een optie. Ook het toevoegen van speciale jets, waterval en verlichting zijn mogelijk.

Plezier voor Jong en Oud

Zie jij jezelf al zitten? Een klein bad, maar groot plezier voor het hele gezin. Overdag de kids en ’s avonds ontspanning voor de volwassenen. Of gewoon even op de rand zitten met de voeten in het water.

Ook bij een klein zwembad is onderhoud heel belangrijk. Dit is niet alleen belangrijk voor de helderheid van het water, maar ook voor de gezondheid van de gebruiker. Zorg voor een goede pomp en de juiste chemicaliën om het water te onderhouden en de juiste afdekking van het bad, wanneer het niet gebruikt wordt.

Beeldmateriaal: Compass Pools

 

 


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief