pinterest
Ongestoord trainen in eigen zwembad

Ongestoord trainen in eigen zwembad

Een eigen binnen- of buitenzwembad is een grote luxe. Niet alleen voor verkoeling of ontspanning. Het zwembad krijgt een nog grotere waarde, wanneer je deze kan gebruiken voor een dagelijkse workout. Zwemmen is, net als bijvoorbeeld hardlopen en fietsen, een cardiosport. Met als voordeel dat je niet alleen je gehele lichaam traint, maar dat het ook een positief effect heeft op hart en longen. Wil jij ongestoord kunnen trainen in eigen zwembad?

FotoOngestoord trainen in eigen zwembad

XL zwembad

Wanneer je de ruimte hebt in de tuin, zijn de mogelijkheden voor een inbouw zwembad onbeperkt. In een prefab zwembad van maar liefst 13 meter lang, kun je heel veel banen zwemmen. Deze baden kunnen zelfs zo breed zijn, dat je met meerdere personen tegelijk kunt trainen. Deze zwembaden zijn voor jong en oud, recreatief of sportief te gebruiken.

FotoOngestoord trainen in eigen zwembad

Compact zwembad

Wil je eindeloos zwemmen in een klein zwembad? Ook kleinere zwembaden kunnen gebruikt worden om intensief te trainen. Met behulp van een jetstream, wordt er een sterke stroming gecreëerd waar je tegenin kunt zwemmen. Deze jetstream is onderdeel van het inbouwzwembad. Wil je een bestaand zwembad sportief gaan gebruiken? Dan biedt een zwemmachine uitkomst. Dit apparaat is eenvoudig te installeren zonder elektrische aansluitingen aan de rand van het zwembad. De zwemmachine kan op bijna ieder bad geplaatst worden. In- en opbouw zwembaden kunnen eenvoudig omgebouwd worden tot een trainers zwembad.

FotoOngestoord trainen in eigen zwembad

Workout

Bewegen in het water is voor iedereen gezond. Zwemmen, aquarobics en waterjogging in de privacy van eigen tuin of huis is niet alleen fantastisch, het zorgt ook voor een betere conditie. Ook hydrotherapie behoort tot de mogelijkheden. Een combinatie van warmte, water en beweging bieden uitkomst voor mensen met chronische pijn, overgewicht en bij revalidatie.

FotoOngestoord trainen in eigen zwembad

Iedere dag genieten

Bij overdekte zwembaden wordt het gebruik van het bad extra verlengd. De binnen zwembaden zijn iedere dag te gebruiken. Voor een buiten zwembad kan dit met een goede overkapping ook gerealiseerd worden. Informeer bij de professionele zwembadbouwer naar de mogelijkheden.

Beeldmateriaal: Compass Pools en Swimm

Compass Pools

De specialist in keramische monoblock zwembaden

Informatie aanvragen bij Compass Pools

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen