pinterest
Met een zwembad creëer je een stukje paradijs in eigen tuin

Met een zwembad creëer je een stukje paradijs in eigen tuin

Met het veranderende klimaat in ons land krijgt menig achtertuin een andere look en functie. De verkoop van zwembaden is ook de afgelopen maanden enorm toegenomen. Steeds vaker kiest men voor een vast zwembad dat wordt ingebouwd in de tuin. Begrijpelijk, want met een zwembad creëer je een stukje paradijs in eigen tuin. Een heerlijke manier om verkoeling te zoeken in de warme zomermaanden.

Prefab zwembaden

Van een prefab zwembad kan je jarenlang genieten. De High Density Polyethyleen (HDPE) zwembaden van Sunny Pool worden vooraf in een fabriek worden geproduceerd. Dit heeft vele voordelen voor de levertijd, de kosten en het comfort. Je kan het zwembad zelf naar wens samenstellen. Denk aan de vorm, diepte en toevoeging van vaste trap of niet. Het team van Sunny Pool adviseert je ook over het grondwerk, dat vooraf aan het plaatsen van het zwembad noodzakelijk is. Ze plaatsen en sluiten het zwembad voor je aan.

FotoMet een zwembad creëer je een stukje paradijs in eigen tuin

Op maat gemaakt

Krijg je al zin in een frisse duik in eigen zwembad? Het mooie van een prefab zwembad is dat het uit één stuk gemaakt is. Hierdoor voelt het zwembad fijn aan en krijgt vuil bijna geen kans om zich te hechten aan de vloer en wanden van het bad. Daarnaast is het onderhoud van deze zwembaden gemakkelijk. Zo blijft het zwemwater helder en schoon en zal ook de levensduur van het zwembad en de techniek verlengd worden. Tijdens eenregulier onderhoud controleren de mensen van Sunny Pool alles en vervangen in overleg de benodigde onderdelen.

FotoMet een zwembad creëer je een stukje paradijs in eigen tuin

Techniek

De standaard techniek van een zwembad bestaat altijd uit een pomp en een filter. De capaciteit van de filter en de pomp moeten groot genoeg zijn om het volledige zwembadwater in een berekende cyclus meerdere malen te kunnen filteren. Dit voor de hygiëne en ontsmetting van het zwemwater te kunnen garanderen. In de regel zou het water van jouw zwembad in zo’n 3,5 tot 4 uur tijd rondgepompt moeten worden. En dan.. plonzen maar!

Beeldmateriaal: Sunny Pool

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen