Maak van je staycation een langdurige droomvakantie met een zwembad in de tuin

Maak van je staycation een langdurige droomvakantie met een zwembad in de tuin

Vakantiedromen ontstaan altijd aan het begin van het jaar. Dan worden de eerste reisbrochures verzameld en ga je opzoek naar een ultiem vakantieoord. Echter zullen we het dit jaar waarschijnlijk toch iets dichter bij huis moeten zoeken. Met de heersende pandemie is reizen naar een ver oord wellicht niet mogelijk of verstandig. Toch hoeven die dromen niet te stoppen. Dit is het moment om na te denken over de langgekoesterde wens van een eigen zwembad in de achtertuin. Maak van je staycation een langdurige droomvakantie met een zwembad in de tuin!

Zwembadbrochure

Net zoals bij het plannen van een mooie reis, begint de zoektocht naar het ideale zwembad ook in hartje winter. Om in de zomer te kunnen genieten van een privé-zwembad, is het noodzakelijk om vooraf te plannen wat, wanneer en welke stappen je moet nemen om uiteindelijk in luxe te kunnen baden. Maak een lijst met wensen en vragen. Vraag brochures aan of zoek online naar het ideale zwembad.

 maak-van-je-staycation-een-langdurige-droomvakantie-met-zwembad-in-de-tuin 2

 Compass Pools Aqua nova 62 antraciet

Zwembadaanleg

Een goed begin is het halve werk, ook bij het plaatsen van zwembaden! Het aanleggen en inbouwen van een zwembad is specialistisch werk, waarbij een goede basis essentieel is. Bij de aanschaf van een zwembad komt veel kijken, denk aan waterbehandeling systemen, onderhoudsvriendelijke materialen, design, zwembadverwarming, verlichting etc. Al deze elementen bij elkaar vormen uiteindelijk jouw gewenste zwembad en het zwemgenot.

Droomtuin

Het voorjaar is ideaal om de graafwerkzaamheden uit te voeren. Bepaal samen met een ervaren zwembadbouwer hoe en waar het zwembad in de tuin geplaatst moet worden. Graven betekent ook dat de tuin een make-over nodig heeft. De meeste zwembadbouwers werken ook samen met hoveniers, zodat de staycation deze zomer plaats kan vinden in jouw paradijs in de achtertuin.

maak-van-je-staycation-een-langdurige-droomvakantie-met-zwembad-in-de-tuin 5

Compass Pools XL lounger 95 nova grey

Vakantiegevoel

Het voordeel van een eigen zwembad in de achtertuin is dat het vakantiegevoel het hele jaar aanwezig blijft. Wanneer de zon het water raakt en het kabbelende effect het huis binnenkomt, begint het genieten!

Beeldmateriaal: Compass Pools


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP