pinterest
Maak van je staycation een langdurige droomvakantie met een zwembad in de tuin

Maak van je staycation een langdurige droomvakantie met een zwembad in de tuin

Vakantiedromen ontstaan altijd aan het begin van het jaar. Dan worden de eerste reisbrochures verzameld en ga je opzoek naar een ultiem vakantieoord. Alleen liep alles dit jaar wat anders en boeken we last minute met wat mazzel nog een fijne vakantie. Of niet en blijven we heerlijk thuis in zonnig Nederland met een zwembad in de achtertuin. Dit is hét moment om die langgekoesterde wens te vervullen. Maak van je staycation een langdurige droomvakantie met je eigen zwembad!

Zwembadbrochure

Net zoals bij het plannen van een mooie reis, begint de zoektocht naar een privé zwembad die past bij jouw wensen en de beschikbare buitenruimte ook met het nodige speurwerk naar de mogelijkheden. Welke stappen je moet nemen om uiteindelijk in luxe te kunnen baden? Maak een lijst met wensen en vragen. Vraag brochures aan of zoek online naar het ideale zwembad.

 FotoMaak van je staycation een langdurige droomvakantie met een zwembad in de tuin

 Compass Pools Aqua nova 62 antraciet

Zwembadaanleg

Een goed begin is het halve werk, ook bij het plaatsen van zwembaden! Het aanleggen en inbouwen van een zwembad is specialistisch werk, waarbij een goede basis essentieel is. Bij de aanschaf van een zwembad komt veel kijken, denk aan waterbehandeling systemen, onderhoudsvriendelijke materialen, design, zwembadverwarming, verlichting etc. Al deze elementen bij elkaar vormen uiteindelijk jouw gewenste zwembad en het zwemgenot.

Droomtuin

Het voorjaar is ideaal om de graafwerkzaamheden uit te voeren. Bepaal samen met een ervaren zwembadbouwer hoe en waar het zwembad in de tuin geplaatst moet worden. Graven betekent ook dat de tuin een make-over nodig heeft. De meeste zwembadbouwers werken ook samen met hoveniers, zodat de staycation deze zomer plaats kan vinden in jouw paradijs in de achtertuin.

FotoMaak van je staycation een langdurige droomvakantie met een zwembad in de tuin

Compass Pools XL lounger 95 nova grey

Vakantiegevoel

Het voordeel van een eigen zwembad in de achtertuin is dat het vakantiegevoel het hele jaar aanwezig blijft. Wanneer de zon het water raakt en het kabbelende effect het huis binnenkomt, begint het genieten!

Beeldmateriaal: Compass Pools

Compass Pools

De specialist in keramische monoblock zwembaden

Informatie aanvragen bij Compass Pools

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen