pinterest
Lekker dobberen in eigen zwembad

Lekker dobberen in eigen zwembad

Zie jij jezelf al dobberen in jouw zwembad in de achtertuin? Nu is het plannen van een zwembad in de tuin een mooi moment. Het is goed om je vooraf duidelijk te laten informeren over de mogelijkheden, maar het is ook heel belangrijk om zelf te bepalen waar het zwembad het beste past in de tuin. Let hierbij op de zon en de begroeiing in de tuin. Zwemmen in de schaduw is minder aantrekkelijk en bladverlies van bomen in de buurt van het bad betekent extra onderhoud.

FotoLekker dobberen in eigen zwembad

Zwemparadijsje

Met een zwembad van Sunny Pool haal je een stukje paradijs in je eigen tuin. Een huis met eigen zwembad, maakt dat vakantie gewoon een nieuwe betekenis heeft gekregen. Sunny Pool is expert in het aanleggen van HDPE-zwembaden. Deze prachtige polyethyleen (HDPE) zwembaden staan garant voor fijne momenten. Polyethyleen is de meest gebruikte kunststof en wordt onder andere ook gebruikt voor afvoer in de riolering. Het kan dus tegen een stootje.

Sunny Pool

Ben je op zoek naar een zwembad dat naast comfort ook erg duurzaam is? De HDPE (High Density Polyethyleen) zwembaden van Sunny Pool worden prefab gemaakt. Dit betekent dat ze vooraf in een fabriek worden geproduceerd (op basis van jouw wensen). HDPE platen zijn ongeveer 10 mm dik. De platen worden aan elkaar gelast tot één geheel. Dit heeft vele voordelen voor de levertijd, de kosten en het comfort. Deze baden zijn gemaakt voor de toekomst en hebben een lange levensduur.

FotoLekker dobberen in eigen zwembad

Onderhoudsvriendelijk

Het kloppend hart van jouw zwembad zit allemaal weggewerkt in het pomphuis. Die geplaatst kan worden op de meeste plaatsen in jouw tuin. De filterpomp en alle andere benodigde apparaten zitten niet alleen veilig opgeborgen, het pomphuis zorgt er ook voor dat geluidsoverlast nihil is. Door dat het zwembad geen naden heeft, hecht het vuil minder snel aan de wanden en bodem. Dit scheelt een heleboel extra werk en levert ultiem zwemplezier op.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen