pinterest
Kleine tuin? Dek het zwembad af met een verschuifbaar terras!

Kleine tuin? Dek het zwembad af met een verschuifbaar terras!

Voor iedere tuin is er een geschikt zwembad te vinden. In een kleine stadstuin betekent dat vaak dat je concessies moet doen. Kies je voor een klein zwembad of een kleiner terras? Met het verschuifbare terras van Welson kan je kiezen voor een luxer zwembad met behoud van terrasruimte. Het mobiele terras kan automatisch worden geopend en gesloten. Hiermee dek je het zwembad stijlvol af en houd je genoeg zitruimte over in de tuin.

Afdekking en terras in één

Het mobiele terras schuift over het zwembad heen. Het dekt jouw spa of zwembad af wanneer je dat wenst en daardoor creëer je extra terrasruimte. Een extra zwembadafdekking is dan ook niet nodig. Met dit verschuifbare terras ben je verzekerd van multifunctionaliteit, veiligheid én extra ruimte. Een stijlvolle toevoeging aan jouw tuin.

Het loopt op rolletjes

Een verschuifbaar terras is dus multifunctioneel. Maar misschien nog wel belangrijker: uw mobiele terras is ook nog eens esthetisch aantrekkelijk. Het kan eenvoudig over een rails worden verplaatst. Wanneer je het zwembad of spa niet gebruikt, is het handig om hem af te schermen met dit verschuifbare terras. Deze dient dan als spa cover. Het mobiele terras van Welson ziet er mooi en strak uit. Hiermee creëer je rust en orde in de tuin.

FotoKleine tuin? Dek het zwembad af met een verschuifbaar terras!

Haal meer uit je tuin

Lekker in plonzen in eigen zwembad is zomers heerlijk. Daarnaast kan je het zwembad gebruiken voor je dagelijkse sportmoment. Kies voor een zwemspa of een zwembad met een tegenstroominstallatie dan kan je oneindig lang trainen. Train je uithoudingsvermogen tijdens het zwemmen of met watergymnastiek. De stroming in het zwemwater zorgt ook voor veel plezier en ontspanning.

Welson belooft je ontspanning. En die ontspanning gaat in vanaf je eerste adviesgesprek in de showroom. Naar het traject heb je geen omkijk, deze nemen zij volledig uit handen: van ontwerp en advies tot projectmanagement, uitvoering en onderhoud.

Beeldmateriaal: Welson

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen