Het voordeel van een composiet zwembad

Het voordeel van een composiet zwembad

Wilt u een luxe zwembad in de achtertuin? Laat u dan vooraf goed informeren over de mogelijkheden. Het is niet alleen verstandig, want de voorpret is, net zoals bij het boeken van een vakantie, superleuk. Inspiratie doet u op Pinterest en Instagram. Voor de echte informatie kunt u het beste op bezoek gaan bij een erkend bedrijf.

Monoblock® zwembaden

Monoblock® zwembaden worden in één geheel geplaatst. Deze luxe zwembaden hebben gladde wanden, voorgevormde inbouwdelen en goed geïsoleerde wanden. Zwembaden uit één geheel hebben een luxe uitstraling. Het aanleggen van een Monoblock® zwembad gaat volgens een vaste, efficiënte procedure.

Luxe zwembaden

De composiet zwembaden van Starline zijn een parel voor iedere tuin. Met zo’n luxe zwembad creëert u een plek, waar u samen met vrienden en familie geniet van wellness, luxe en ontspanning. De sfeer die het zwembad creëert in uw tuin kunt u zelf bepalen. U kiest zelf de vorm en kleur van het zwembad.

het-voordeel-van-een-composiet-zwembad

Dynamic Line zwembad

Makkelijk in onderhoud

De wanden en bodem zijn glad. Hierdoor is vuil eenvoudig te verwijderen met een zachte borstel of een Starline automatische bodemreinger. Daarnaast voelen de wanden en bodem zacht aan, wat zorgt voor een prettige zwembeleving. De composiet Monoblock® zwembaden van Starline bestaan uit één geheel. Dit betekent dat de zwembaden naadloos zijn en u geen last zal hebben van lekkages. Zo kunt u zorgeloos genieten van de luxe van een Starline zwembad.

het-voordeel-van-een-composiet-zwembad 2

Dynamic Line familiebad

Isolerend en milieuvriendelijk

Deze composiet zwembaden van Starline hebben goede, sterke isolerende lagen. Hierdoor zal er weinig temperatuurverlies plaatsvinden via de wanden en bodem. Zo bespaart u niet alleen energie, maar het is ook nog eens goed voor het milieu! Een Roldeck® afdekking maakt deze isolatie compleet. De warmte kan niet ontsnappen aan het oppervlak en verdamping wordt tegengegaan. Kiest u voor een solar zwembadafdekking, dan wordt het water van uw zwembad extra verwarmd. De lamellen geven de warmte opgenomen door de zon af aan het zwemwater.

Beeldmateriaal: Starline


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief