pinterest
Genieten van een warm houten bad in de frisse buitenlucht

Genieten van een warm houten bad in de frisse buitenlucht

Steeds meer mensen in Nederland ontdekken de luxe, maar vooral ontspannen Scandinavische gewoonte over, door een hottub in de tuin te plaatsen. Van stadstuin tot dakterras, de hottub wordt steeds populairder. En dat is niet zo gek! Want in ons gehaaste leven, verlangen we allemaal naar een moment van rust. En wat is er relaxter dan in eigen tuin genieten van een warm bad?

Houten bad

Een houten bad buiten plaatsen is de beste manier om de ervaring van een natuurlijke warmwaterbron te simuleren. De meeste mensen kiezen ervoor om het houten bad in hun tuin te zetten, omdat ze op deze manier dichtbij huis kunnen genieten van baden in heerlijk warm water in de gezonde open buitenlucht. Een houten baden van HOTTUB Select is gegarandeerd een hout bad, dat hout gestookt kan worden en dat is gemaakt op basis van traditioneel Scandinavisch vakmanschap en voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen. De houtgestookte kachel heeft alleen wat brandhout nodig om optimaal te functioneren. Zo maak je geen andere energiekosten.

FotoGenieten van een warm houten bad in de frisse buitenlucht

Hottub houtkachel

Een originele houten houtgestookte hottub heeft een interne hottubkachel. De kachel staat in het bad met een rekje ervoor. Je stookt vanuit de bovenkant. Natuurlijk zijn er ook houten hottubs met een buitenkachel, waardoor een kleinere hottub mogelijk is met hetzelfde aantal zitplaatsen. De stooktijden worden bepaald door de waterinhoud van de hottub en de rendement van de kachel.

Onderhoud van een houtgestookte hottub

Hoe je een hottub moet onderhouden ligt aan het soort hottub. Bij een houten hottub ligt het bijvoorbeeld aan het soort hout. Ook speelt gebruik een grote rol. Met een binnenkachel zul je steeds achter het rekje en de kachel moeten poetsen. Voor een houten hottub adviseert  HOTTUB Select een goede waterzuivering. Je hoeft het water dan niet altijd te verversen, waardoor de hottub vol met water kan blijven en je snel gebruik kan maken van de hottub.

De beste variant hiervoor is de Tubtainer, deze is voorzien van een vorstbeveiliging die eventueel ook je hottub elektrisch op temperatuur kan houden. Deze waterzuivering is ook voorzien van een timer, zodat je minder stroom gebruikt dan bij een gewone zandfilterpomp.

Wil je meer informatie? Bezoek dan de website van HOTTUBSelect.

Hottub Select

Ervaar de rust van een hottub

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen