pinterest
Genieten van een sprankelend zwembad

Genieten van een sprankelend zwembad

Onbezorgd genieten van een verfrissende duik of workout in eigen zwembad doe je extra, wanneer het zwembad op de juiste manier wordt onderhouden en dat het zwemwater op een correcte manier wordt behandeld. Er is een ruime keuze aan zwembadtechniek en -reinigers. Het is dan ook goed om vooraf te inventariseren welke apparatuur het beste bij het zwembad past. Starline beschikt over een uitgebreid assortiment aan zwembadtechniek en automatische zwembadreinigers. Vrijwel alle systemen van Starline worden in eigen beheer en met de grootste zorg ontwikkeld en getest. Er is dus altijd een passende oplossing voor uw wellness project.

FotoGenieten van een sprankelend zwembad

Waterbehandeling

Waarom is het belangrijk om het water van jouw zwembad te behandelen en te desinfecteren? Het is essentieel voor je gezondheid dat je in schoon en helder water zwemt. In zwembadwater bevinden zich vuildeeltjes en micro-organismen zoals bacteriƫn en virussen. Door middel van een filter en desinfectie verwijdert u deze uit het zwembad. Voor een schoon en veilig zwembad heb je een filterinstallatie nodig, die zorgt voor het onttrekken van vuildeeltjes aan het water. Een zwembadpomp die het water circuleert via de skimmers en waterdesinfectie om micro-organismen te verwijderen.

Automatisch poolsysteem

De Starline Poolcontrol is een speciaal door Starline ontwikkelde besturing, die meerdere apparaten ten behoeve van het zwembad bestuurt en registreert. Deze intelligente besturing geeft voeding, schakelt de zwembadpomp voor het automatisch terugspoelen van het filter en communiceert met diverse andere apparaten van jouw zwembad. Tevens worden de temperaturen geregistreerd en kan de zwembadafdekking hierop worden aangesloten. Een automatisch systeem doet het werk voor je. Je hebt daardoor meer tijd over om te genieten van jouw zwembad.

FotoGenieten van een sprankelend zwembad

Zwembad warmtepomp

Niets is prettiger dan zwemmen in water met een aangename temperatuur. Een groot voordeel van een zwembad met een warmtepomp is dat je langer gebruik kunt maken van jouw zwembad, onafhankelijk van het klimaat. Starline heeft een brede range van warmtepompen, die over een hoog rendement (COP) beschikken en fluisterstil zijn. Een zwembad warmtepomp van Starline is bovendien duurzaam en energiezuinig en je haalt meer rendement uit jouw zwembad.

Beeldmateriaal: Starline

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen