Genieten van een schoon zwembad zonder onderhoud

Genieten van een schoon zwembad zonder onderhoud

Wie houdt er niet van om met het warme weer een verkoelende duik in een zwembad te nemen. Lekker lui liggend op een luchtbed of baantjes trekken, het helderblauwe water blijft aanlokkelijk. Om het zwembad schoon te houden is dagelijks onderhoud onvermijdelijk. Tijd die je liever in het water besteed. En dat kan! Met zelfreinigende zwembaden wordt plonzen in de achtertuin nog veel leuker.

Onderhoudsvrij zwembad

UW Zwembad Genieten van een schoon zwembad zonder onderhoud Compass Pools 2Een privé zwembad binnen of buiten is fantastisch, niet alleen om in te zwemmen, maar ook om naar te kijken. De schittering van de zon in het kristalheldere water, geeft een enorme luxe gevoel.  Om de waterkwaliteit goed te houden heeft het zwembad dagelijks onderhoud nodig. Weersomstandigheden en gebruik hebben invloed op de conditie van het badwater. Om het onderhoud te beperken kun je kiezen voor het zelfreinigende Vantage-systeem. Dit systeem zorgt voor een zeer goede zwembadreiniging, van oppervlak tot bodem.

Zelfreinigend reinigingssysteem

Het exclusieve zelf reinigende Vantage-systeem zorgt zwembadreiniging, van oppervlak tot bodem. Zelf het zwembad schoonmaken is niet meer nodig met dit luxe en gebruiksvriendelijke systeem. Het unieke circulatie- en reinigingssysteem verzamelt de vuildeeltjes in het zwembad en zorgt continu voor kristalhelder water. Het systeem bereikt richels, trappen, grijpranden en andere plekken in de zwembaden waar een reguliere bodemzuiger niet bij komt.

Minder chemicaliën

UW Zwembad Genieten van een schoon zwembad zonder onderhoud Compass Pools 3

Niet alle vervuiling van het zwembadwater is zichtbaar en kan worden gefilterd. Om deze vervuiling te voorkomen moet het water behandeld worden met desinfecterende middelen. Bij het zelfreinigende systeem neemt het gebruik van chemicaliën sterk af. Niet alleen goed voor de gebruiker, maar ook voor het milieu.

Onzichtbare reiniging

Het luxe VANTAGE-systeem van Compass Pools is nagenoeg onzichtbaar en doet dus geen afbreuk aan de uitstraling van het zwembad. Door middel van speciale, extra krachtige pop-up spuitnozzles en andere accessoires wordt het water beter gecirculeerd, waardoor vuil geen kans krijgt.

Beeldmateriaal: Compass Pools


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief