pinterest
Genieten van een schoon zwembad zonder onderhoud

Genieten van een schoon zwembad zonder onderhoud

Wie houdt er niet van om met het warme weer een verkoelende duik in een zwembad te nemen. Lekker lui liggend op een luchtbed of baantjes trekken, het helderblauwe water blijft aanlokkelijk. Om het zwembad schoon te houden is dagelijks onderhoud onvermijdelijk. Tijd die je liever in het water besteed. En dat kan! Met zelfreinigende zwembaden wordt plonzen in de achtertuin nog veel leuker.

Onderhoudsvrij zwembad

FotoGenieten van een schoon zwembad zonder onderhoud

Een privé zwembad binnen of buiten is fantastisch, niet alleen om in te zwemmen, maar ook om naar te kijken. De schittering van de zon in het kristalheldere water, geeft een enorme luxe gevoel.  Om de waterkwaliteit goed te houden heeft het zwembad dagelijks onderhoud nodig. Weersomstandigheden en gebruik hebben invloed op de conditie van het badwater. Om het onderhoud te beperken kun je kiezen voor het zelfreinigende Vantage-systeem. Dit systeem zorgt voor een zeer goede zwembadreiniging, van oppervlak tot bodem.

Zelfreinigend reinigingssysteem

Het exclusieve zelf reinigende Vantage-systeem zorgt zwembadreiniging, van oppervlak tot bodem. Zelf het zwembad schoonmaken is niet meer nodig met dit luxe en gebruiksvriendelijke systeem. Het unieke circulatie- en reinigingssysteem verzamelt de vuildeeltjes in het zwembad en zorgt continu voor kristalhelder water. Het systeem bereikt richels, trappen, grijpranden en andere plekken in de zwembaden waar een reguliere bodemzuiger niet bij komt.

Minder chemicaliën

FotoGenieten van een schoon zwembad zonder onderhoud

Niet alle vervuiling van het zwembadwater is zichtbaar en kan worden gefilterd. Om deze vervuiling te voorkomen moet het water behandeld worden met desinfecterende middelen. Bij het zelfreinigende systeem neemt het gebruik van chemicaliën sterk af. Niet alleen goed voor de gebruiker, maar ook voor het milieu.

Onzichtbare reiniging

Het luxe VANTAGE-systeem van Compass Pools is nagenoeg onzichtbaar en doet dus geen afbreuk aan de uitstraling van het zwembad. Door middel van speciale, extra krachtige pop-up spuitnozzles en andere accessoires wordt het water beter gecirculeerd, waardoor vuil geen kans krijgt.

Beeldmateriaal: Compass Pools

Compass Pools

De specialist in keramische monoblock zwembaden

Informatie aanvragen bij Compass Pools

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen