pinterest
Eindeloos genieten in een Zwemspa

Eindeloos genieten in een Zwemspa

De zwemspa is dankzij zijn vele functies en geringe grote enorm populair aan het worden. Dit luxe bad is een combinatie van een klein zwembad en een spa (jacuzzi) in één. Voor de echte zwemliefhebber is de komst van de zwemspa een echte aanwinst. Het compacte bad, uitgevoerd met een sterke waterstroommachine, zorgt ervoor dat je een totale workout naar wens kunt doen. Om daarna te relaxen van een heerlijke hydromassage.

Endless Pool

Door de vele mogelijkheden van een zwemspa, wordt deze ook wel ‘endless pool’ genoemd. Je kan gezamenlijke genieten van een relaxend bubbelbad, of dankzij de powerjets oneindig lang zwemmen in dit compacte bad. Deze luxe baden zijn voor ieder gezinslid te gebruiken. Ook speelt het jaargetijde geen rol. De zwemspa’s zijn met iedere temperatuur fantastisch in gebruik.

FotoEindeloos genieten in een Zwemspa

Soorten zwemspa’s

Net als een jacuzzi kan een zwemspa uitgevoerd worden met meerdere zitplaatsen. Zodat je met elkaar kan genieten van de massagejets. De afmetingen per zwemspa verschilt. De compacte modellen hebben een minimale lengte van 3,5 - 4 meter, met een breedte van 225cm. Hierdoor kunnen deze baden ook in een kleinere stadstuin gebruikt worden. Bij de zwemspa’s met een afgesloten wellness-gedeelte kan je de temperatuur van het water afzonderlijk van elkaar regelen. Voor een ontspannende hydromassage is warm water een pré. Maar bij een intensieve zwemtraining zal men doorgaans voor water met een lagere temperatuur kiezen.

FotoEindeloos genieten in een Zwemspa

Vier seizoenen bad

Met een zwemspa kan je alle jaargetijden genieten van een ontspannen of juist sportief moment.
In het warme voorjaar en zomer vind je verkoeling in het bad. En in de koudere herfst- en wintermaanden kan je uitgebreid genieten van het warme spabad. Of gebruik het bad zonder verwarming als plonspoel bij de sauna in de tuin. Met een goed afdekking blijft het bad beschermd van ieder weertype.

Beeldmateriaal: Swimm

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen