pinterest
Een jacuzzi in de tuin

Een jacuzzi in de tuin

Ook in onze achtertuin creëren we steeds meer luxe om ons heen. Een jacuzzi in de tuin is een veel voorkomende trend. Van opblaasbare hottub tot zeer exclusieve spabaden de keuze is enorm. Het is dan ook heerlijk om na een stressvolle werkdag te kunnen ontspannen in eigen bubbelbad.

 FotoEen jacuzzi in de tuin
J-300 serie van Jacuzzi®

Kleine tuin

Is de ruimte in de achtertuin beperkt, maar wil je toch genieten van een luxe bad? Een opblaasbare jacuzzi of hottub is de portable variant op de permanente jacuzzi. Een opblaasbare jacuzzi is niet seizoensgebonden en kan het gehele jaar gebruikt worden, zelfs in de herfst en winter. Liever iets luxer? De Premium J-serie van Jacuzzi vindt je niet alleen een compacte ronde jacuzzi, maar ook een luxe driepersoons bad.

FotoEen jacuzzi in de tuin

Op en top ontspanning

Er is een grote variëteit in modellen, maten en kleuren. Afhankelijk van de ruimte en persoonlijke wensen, kan een jacuzzi ruimte bieden voor meerdere personen. De weldaad van deze baden zit in de warmte van het badwater en de verschillende soorten masserende waterstralen. Daarnaast zijn de baden naar keuze uit te voeren met kleurentherapie, aromatherapie, tv en/of met audio-installatie.

FotoEen jacuzzi in de tuin
J500 serie van Jacuzzi®

Lust voor het oog

Kies je naast genot ook voor de WOW-factor? Jacuzzi biedt spabaden aan die voorzien zijn van de laatste technieken en een unieke vormgeving hebben. Deze jacuzzi’s vormen met hun design een blikvanger in iedere tuin. Geniet van een dynamische Hydro massage in een prachtig verlicht bad. Ook wanneer je geen gebruik maakt van de jacuzzi is de verlichting van de J-500 sprookjesachtig.

 

FotoEen jacuzzi in de tuin
Jacuzzi® Santorini Pro

Gemakkelijk in onderhoud

De jacuzzi's zijn voorzien van water filtratie in twee richtingen en ClearRay® waterzuivering technologie, die zorgen voor hygiënische water, dat eenvoudig te onderhouden is.Met filters wordt het water gezuiverd van het grove vuil. Deze filters houden het vuil vast en moeten regelmatig gereinigd worden. Om bacteriën geen kans te geven is een gezond waterklimaat belangrijk.

Een hottub, jacuzzi of spabad zijn exclusieve baden voor in de tuin. Een luxe die past bij het snelle leven van nu.

Beeldmateriaal: Jacuzzi®

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen