pinterest
Een eigen zwembad vraagt om voorbereiding

Een eigen zwembad vraagt om voorbereiding

Je ziet het helemaal zitten, dat zwembad in de achtertuin. Je weet zelfs al waar het geplaatst moet worden. Nu is het tijd om te kiezen voor het type zwembad. Wil je een tijdelijk zwembad, dat na het zomerseizoen opgeruimd wordt. Of kies je voor een permanent inbouw zwembad, dat je het hele seizoen wilt gebruiken. Er zijn vele soorten zwembaden en ook het verschil in reinigingssystemen divers. Belangrijk om je goed te laten informeren, zodat je precies weet welk zwembad geplaatst zal worden.

Zwembadaanleg in de tuin zonder zorgen

Het aanleggen en inbouwen van een zwembad is specialistisch werk, waarbij een goede basis essentieel is. Compass Pools werkt met ervaren projectadviseurs. Zij maken altijd op voorhand een passende analyse van de wensen, woonomgeving en mogelijkheden. Vervolgens wordt het ontwerp getekend van het gewenste zwembadmodel, eventueel bijgestaan door een bouwkundig- en een elektrotechnisch adviseur. Maak dus snel een afspraak en laat je goed informeren over de mogelijkheden. Een goed begin is het halve werk, ook bij het plaatsen van zwembaden!

Zwembadaanleg vergt kennis van zaken

Zwembadaanleg is een vak apart en vraagt om specialistische kennis. Deze kennis beheert Compass Pools Nederland; zij garanderen in een korte bouwperiode de aanleg van een fantastisch, luxe zwembad volledig naar eigen wensen aangepast! Zij begeleiden je van A tot Z in de aanleg van jouw eigen zwembad in de tuin, zodat je optimaal kunt genieten van deze luxe!

Laat ook uw tuin aanleggen

De zwembadaanleg van een uniek en luxe zwembad is één ding; de aanleg van een tuin en terras is ook een vak apart! Compass Pools Nederland beschikt over een uitgebreid netwerk van hoveniers en tuinspecialisten, waarmee jouw eigen stukje paradijs binnen handbereik te realiseren is!

Compass Pools Nederland beschikt over een netwerk gespecialiseerd in zwembadaanleg van binnen- en buitenzwembaden en werkt met goed opgeleide en deskundige monteurs die zorgen voor een vlekkeloze plaatsing van jouw zwembad, zodat jouw droom wordt gerealiseerd!

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van Compas Pools Nederland.

Compass Pools

De specialist in keramische monoblock zwembaden

Informatie aanvragen bij Compass Pools

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen