pinterest
De voordelen van een inbouw hottub

De voordelen van een inbouw hottub

Het is ultiem genieten in een heerlijk warme hottub. Ieder jaargetijde leent zich voor een ontspannen bad, dus is een permanente hottub de oplossing. Weet je niet goed waar je de hottub in jouw tuin moet zetten of wil je dit luxe bad naadloos in jouw tuinontwerp opnemen? Misschien is de inbouw hottub dan wel de perfecte oplossing voor jouw wensen.

De Kunststof hottub

Steeds meer mensen kiezen voor wellness in eigen tuin. In Scandinavië is dit al jaren een gewoonte. Tegenwoordig is een tuin in stijl steeds meer de trend. De Kunststof hottub HotTubs zijn met verlengingspijpen aan de kachel leverbaar. Hierdoor kan je de Hottub inbouwen onder een overkapping, in een tuinhuis of terras. Je kan de vlonder zo om de tub heen bouwen in stijl van je tuin.

Houtgestookt of elektrisch?

Alle inbouw hottubs van HOTTUBSelect zijn leverbaar met een hout gestookte zwembadverwarming of elektrische heater in samenwerking met een waterzuiveringsinstallatie. Je kan dus binnen baden en buiten stoken.

De voor- en nadelen van een inbouw hottub

Ook aan de inbouw hottub zitten voor- en nadelen. Natuurlijk is de instap veel makkelijker bij een inbouwversie, zeker voor oudere liefhebbers. Je moet er wel rekening mee houden dat het onderhouden en repareren van de inbouw hottub lastiger is. Zeker in het laatste geval zou dat kunnen betekenen dat er bijvoorbeeld eerst ‘gesloopt’ moet worden, voordat de monteur erbij kan.

Verhoogd terras

Daarom is het overwegen van het aanleggen van een verhoogd terras, waarin de hottub wordt geïntegreerd, echt een aanrader. Zo blijft de instap vanaf het terras ideaal en kan de nodige onderhoud en eventuele reparaties makkelijker worden uitgevoerd.

Ook voor professionele wellnes-bedrijven, hotels, groepsaccommodaties en vakantiehuizen zijn deze hottubs uitermate geschikt. Deze baden zijn goed en makkelijk te reinigen. Wil je meer informatie? Bezoek dan de website van HOTTUBSelect.

Hottub Select

Ervaar de rust van een hottub

Informatie aanvragen bij Hottub Select

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen