pinterest
De voordelen van een Composiet zwembad

De voordelen van een Composiet zwembad

Een permanent zwembad is een lust voor het oog. Puur genieten doe je nog meer wanneer deze sfeervolle baden ook nog eens functioneel en praktisch zijn in gebruik. Een van composiet gemaakt monoblock® zwembad heeft vele voordelen en een prachtige uitstraling. De luxe zwembaden hebben strakke lijnen, gladde wanden en een gladde bodem met een naadloze structuur. Een parel voor iedere tuin en het creëert een plek waar jij samen met vrienden en familie geniet van wellness, luxe en ontspanning.

Gemak en zekerheid

Starline produceert Monoblock® zwembaden volledig in de eigen fabriek. Dit is inclusief inlooptrappen, accessoires en inbouwdelen, zoals een jetstream of verlichting. Dit zorgt ervoor dat het bad na productie snel geplaatst kan worden. Je hebt hierdoor weinig last van bouwwerkzaamheden in de tuin. Aangezien alles in één geheel geleverd wordt, ligt de verantwoordelijkheid en garantie bij Starline. Als je voor Starline kiest, kies je voor zekerheid.

FotoDe voordelen van een Composiet zwembad

Integrale afdekking

Starline is de enige producent van Monoblock® zwembaden met eigen zwembadafdekkingen. Een Roldeck® zwembadafdekking sluit perfect aan op de zwembaden van Starline. Het resultaat is een strak design en een veilige afdekking.

Zachte en gladde wanden en bodem

De wanden en bodem zijn glad. Hierdoor is vuil eenvoudig te verwijderen met een zachte borstel of een Starline automatische bodemreinger. Daarnaast voelen de wanden en bodem zacht aan, wat zorgt voor een prettige zwembeleving.

FotoDe voordelen van een Composiet zwembad

Isolerende lagen

De composiet zwembaden van Starline hebben ook goede, sterke isolerende lagen. Dit betekent dat er weinig temperatuurverlies zal plaatsvinden via de wanden en bodem. Zo bespaar je niet alleen energie, maar het is ook nog eens goed voor het milieu! De composiet Monoblock® zwembaden van Starline bestaan uit één geheel. Dit betekent dat de zwembaden naadloos zijn en je geen last zal hebben van lekkages.

Zo kan je zorgeloos genieten van de luxe van een Starline zwembad.

Bron en beeldmateriaal: Starline

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen