pinterest
De luxe van een elektrische hottub

De luxe van een elektrische hottub

De hottub maakt steeds meer onderdeel uit van een tuinontwerp. Naast de luxe van deze compacte warme baden, zijn ze juist dankzij hun beperkte afmetingen makkelijk in een tuin of terras te plaatsen. Een hottub in de tuin of op het terras is niet alleen een esthetische aanwinst, het is een heerlijke manier om in de buitenlucht te kunnen ontspannen. Met de komst van de elektrisch verwarmde hottub wordt het badderen nog eenvoudiger.

De gemakken van een elektrische hottub

Soms is het niet mogelijk om met hout te stoken in de tuin. Een elektrische hottub is dan een goed alternatief. Met een elektrische kachel kun je de hottub goed op temperatuur houden. Ook in de zomermaanden kun je een temperatuur instellen. Zo heb je altijd de juiste temperatuur voor een frisse duik in je hottub.

FotoDe luxe van een elektrische hottub

Storvatt houten spa

Elektrische houten spa

Een houten hottub heeft vergeleken met een kunststof spa een mooie natuurlijke look. De Storvatt Deluxe  van Hottub Select is een authentieke houten hottub, maar dan met de gemakken van een echte spa. De hottub is gemaakt van Red Cedar hout voor een lange levensduur. Daarnaast heeft deze hottub een mooie Red Cedar ombouw met de nieuwste technieken van Balboa. De elektrische hottub wordt compleet aangestuurd.

Hottub met de functies van een jacuzzi

Met de Storvatt Deluxe heb je de gemakken van een echte spa. De hottub wordt elektrisch verwarmd en is dus altijd snel klaar voor gebruik. De massajets hebben een ontspannende functie voor in je rug. Met deze hottub kun je helemaal tot rust komen en heb je een spa in je eigen tuin.

FotoDe luxe van een elektrische hottub

Wateronderhoud bij een elektrische hottub

Als je de hottub met water hebt gevuld en de elektrische verwarming de hottub op temperatuur heeft, dan kan het baden beginnen. Het is zeer belangrijk dat je het water controleert en het filter schoonmaakt. Controleer wekelijks de pH waarde met test strips. Wanneer deze waardes afwijken, corrigeer je dit door pH- of pH+ toe te voegen aan het water. Om het water te desinfecteren voeg je door middel van een tablet in een drijver chloor toe. Met aquakristal krijg je kristalhelder water.

Beeldmateriaal: Hottub Select

Hottub Select

Ervaar de rust van een hottub

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen